Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.

Олімпійська легенда і віддана мати Лілія Подкопаєва відзначила величезне досягнення свого прийомного сина, Вадима Нагорного. Цей талановитий юнак, якого вона взяла під своє крило ще у 2006 році, є студентом, який отримав можливість навчатися в одному з найпрестижніших університетів у Сполучених Штатах Америки.

Лілія Подкопаєва розповіла, що її прийомний син вступив до університету в США
Лілія Подкопаєва розповіла, що її прийомний син вступив до університету в США

Цьогоріч, Вадим Нагорний, щоб вступити до вишу писав есе, в якому він вирішив згадати свою рідну землю та досягнення своєї матері. Згодом син Лілії Подкопаєвої, Вадим Нагорний, здобув звання студента Технологічного інституту Джорджії, обравши для себе напрямок у промисловій інженерії. Після року наполегливої підготовки та величезних зусиль, Вадим заслужено отримав це місце.

Лілія Подкопаєва розповіла, що її прийомний син вступив до університету в США
Лілія Подкопаєва розповіла, що її прийомний син вступив до університету в США

Про цей успіх свого сина Лілія Подкопаєва повідомила своїх підписників у соціальних мережах. Вона не приховувала своєї гордості та радості від досягнень Вадима, який продемонстрував високий рівень академічної підготовки. За рік навчання там можна здобути знання, які не лише підготують його до кар’єрного росту, а й відкриють шлях до неймовірних можливостей у цій галузі.

Що стосується матеріальних можливостей, то зазначимо, що за рік навчання в Georgia Institute of Technology потрібно витратити кругленьку суму коштів, за яку можна було б придбати цілий будинок. Вартість навчання для громадян країни та резидентів коштує 32 876 тис. доларів за рік.

Лілія Подкопаєва розповіла, що її прийомний син вступив до університету в США
Лілія Подкопаєва розповіла, що її прийомний син вступив до університету в США

Таким чином, історія успіху сина Лілії Подкопаєвої, Вадима Нагорного, є прикладом того, як наполегливість, талант і підтримка близьких можуть перетворити мрії в реальність. Його досягнення в навчанні та професійному зростанні свідчать про те, що навіть найвищі вершини досяжні, якщо вірити у себе та працювати наполегливо.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.