Відома українська ведуча зізналася, що певний час жила з Вакарчуком під одним дахом: “У нас хороша історія”

Це було дуже давно, коли про гурт "Океан Ельзи" ще майже ніхто не знав, проте Соня зі Святославом залишилися у гарних стосунках й донині та періодично спілкуються.

Українська радіоведуча Соня Сотник розповіла цікаві подробиці зі свого життя. Виявляється, вони зі Святославом Вакарчуком були дуже близькі та навіть мешкали в одній квартирі. Як це було, жінка розповіла для YouTube-каналу ТСН.

За словами Соні, на початку своєї кар’єри, коли гурт вирушив до Києва для підписання свого першого контракту. Тоді, у зірок українського року власного житла у столиці не було, не було й коштів на його винаймання. Тому, чоловіки залюбки прийняли пропозицію та певний час ділили житло з ведучою.

“З Вакарчуком у нас хороша історія й я дуже поважаю все, що він робить. Ми з одного міста”, – розповіла жінка.

Соня Сотник розповіла, що певний час жила з Вакарчуком
Соня Сотник розповіла, що певний час жила з Вакарчуком

Співачка також зізналася, що мала дуже теплі стосунки з покійною Русланою Писанкою. Вона згадує її, як людину, яка постійно випромінювала енергію та позитив. Телеведуча ніколи не відмовляла у допомозі та робила все, що в її силах.

“Це таке світло, безкомпромісність й внутрішня сила. Вона, коли заходила до кімнати, тобі ставало легше дихати. Ти відразу підтягуєшся поруч з нею”, – поділилася Соня.

Соня Сотник розповіла, що певний час жила з Вакарчуком
Соня Сотник розповіла, що певний час жила з Вакарчуком

Соня Сотник заміжня. Її чоловік Михайло військовослужбовець. Цікаво, що жінка самостійно освідчилася коханому, коли той потрапив до госпіталю у 2014 році. Жінка і собі вивчилася на військову спеціальність. Наразі, ведуча має спеціальність оператора дрона. Вона вважає, що у наш час, це необхідні звання та запевняє, що за потреби долучиться до захисту держави.

“Я готова стати в стрій. І ми з Михайлом (чоловік – прим. ред.) вже говорили і він сказав поки давай… Але цей момент може настати будь-коли”, – розповіла ведуча.

Соня Сотник розповіла, що певний час жила з Вакарчуком
Соня Сотник розповіла, що певний час жила з Вакарчуком

Схожі статті

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?