“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

У 2023 році Сергій Танчинець, що більш відомий, як фронтмен гурту “Без обмежень”, повідомив, що розлучається з дружиною Анною, після майже 15 років подружнього життя. За цей час в пари народилось 2 спільних дітей – донька Анастасі та син Лук’ян.

Після початку повномасштабного вторгнення Анна разом із дітьми була вимушена поїхати за кордон, а саме до Японії, задля безпеки 15-річної Анастасії та 6-річного Лук’яна. Раніше Танчинець розповідав, що підтримувати зв’язок із сім’єю було досить проблематично, через різницю в часі. Наразі мама разом з дітьми планує переїхати з Японії до Іспанії, а влітку цього року діти приїдуть в Україну аби провести час із батьком та іншими родичами.

Сергій Танчинець натякнув на нові стосунки та показав ймовірну обраницю
Сергій Танчинець натякнув на нові стосунки та показав ймовірну обраницю

У нещодавньому інтерв’ю для Люкс ФМ Танчинець зазначив, що в їхньому з Анною розлученні немає винних. За словами фронтмена гурту “Без обмежень”, таке трапляється у житті. Також в рамках розмови Сергій розповів про своє теперішнє сімейне положення. Виконавець натякнув, що з новою коханою в нього все добре.

“Моя кохана завжди у моєму серці, вона завжди зі мною. Хоч у залі, хоч не в залі”, – з посмішкою прокоментував Сергій.

Сергій Танчинець натякнув на нові стосунки та показав ймовірну обраницю
Сергій Танчинець натякнув на нові стосунки та показав ймовірну обраницю

Варто зазначити, нещодавно Танчинець опублікував цікавий знімок з піарницею Юліанною Корецькою. На фото вони позують на тлі театрального залу, а Сергій ніжно цілує дівчину в шию. Підписники блогу одразу ж відреагували на допис музиканта:

“Та якщо разом) будьте щасливі”

“Дуже класні, бережіть своє щастя”

“Потап женився з Настею, і що з того вийшло? Не можна кидати дітей”

“Навіть якщо Ви разом то просто будьте щасливі. Кожен має право на особисте життя і своє щастя. А хейтери будуть завжди. Їм лиш дай привід щоб полити брудом. Або ж вони просто заздрять”

Схожі статті

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.