Леся Нікітюк зробила публічне зізнання в почуттях, і його отримав не одружений Сергій Притула: “Моя зозуля”

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк показала свою шанувальницьу та поділилася своїми емоціями від почутого з її вуст. Усі деталі в статті.

Як відомо, Леся Нікітюк одразу ж полюбилася своїй публіці, тільки-но з’явилася на екранах. Вперше українці її побачили у програмі “Розсміши коміка”, і тоді майбутня телеведуча підкорила аудиторію не тільки смішними жартами, але й небувалим артистизмом.

Звичайно пізніше її авторство над даним номером ставили під сумнів. Мовляв, допомогли відомі артисти. Сама ж Леся неодноразово доводила, що почуття гумору в неї відмінне. Тому ці підозри здебільшого виглядали просто безглуздо.

Навіть зараз Леся Нікітюк створює лише розважальний формат програм. А все тому, що не може втримати в собі свою харизму. Що Леся не скаже, все смішно.

Леся Нікітюк зробила зізнання в почуттях

Леся Нікітюк замилувала сімейною світлиною зі своїми рідними: діти її просто обожнюють
Леся Нікітюк зробила зізнання в почуттях

Так само артистка зробила своєю фішкою відчуття відсутності дистанції з нею. Наскільки високо вона не знаходилася, фанати не відчувають, що Леся знаходиться десь далеко, адже вона завжди легко йде на контакт, обожнює звичайні жарти без претензій на інтелектуальність чи снобізм, а також легко дає відсіч тим, хто переходить межі дозволеного.

Мають місце і неоднозначні зауваження з її сторони. Наприклад, нещодавно Леся оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як звичайна жінка назвала її “Нікітючкою”.

Леся Нікітюк зробила зізнання в почуттях

Леся не стримала емоцій та вирішила ними поділитися з публікою. У своїй публікації вона зізналася, що обожнює таких людей, а також назвала жінку “своєю зозулею”. Що мала на увазі Леся досі залишається загадкою, адже її вислів наполовину здається дуже жорстким сарказмом, а наполовину спробою зайвий раз нагадати публіці, що вона любить її такою, якою вона є.

Нагадуємо, що вже 2 роки Леся Нікітюк не працює в парі з Сергієм Притулою, з якими їй колись приписували роман. Чоловік відмовився від розважального формату шоу, заявивши, що більше не повернеться до цієї роботи.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.