“Як випало, так і не виросло”: Леся Нікітюк зізналася про зміни у зовнішності, які вийшли з-під контролю

Леся Нікітюк поділилася зі своїми підписниками незвичайним досвідом, який стався з її шанувальницею. Чого можуть не знати жінки про своє тіло?

За 15 років активної роботи на телебаченні Леся Нікітюк змогла добитися небувалих успіхів не тільки професіонального характеру, але й у зовнішності. Як і будь-яку знаменитість її неодноразово критикували за зовнішній вигляд: діставалося як фігурі та якості шкіри, так і її стилю. Безумовно, зірка активно працювала над собою, щоб підвищувати бажання публіки бачити її на екрані частіше.

І ця праця не залишилася без хороших плодів. Леся не приховує того факту, що активно відвідує кабінет косметолога, постійно буває у спортивному залі, не забуває про здорове харчування, тощо. Однак, є і менш помітні зміни, які здебільшого відносяться до гігієнічних процедур.

Леся Нікітюк вразила зізнанням про зміни у зовнішності

Леся Нікітюк замилувала сімейною світлиною зі своїми рідними: діти її просто обожнюють
Леся Нікітюк вразила зізнанням про зміни у зовнішності

Мова йде про епіляцію, з якою знайома кожна жінка. Втім, Лесі Нікітюк активно пропагує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нестандартний метод позбавлення від небажаного волосся. Мова йде про фотодепіляцію.

Леся Іванівна нещодавно залишила у своєму блозі велику кількість відгуків на цей метод боротьби з шевелюрою на ніжках, але її підписниця у плані жартів раптом взяла і переплюнула Лесю, заявивши, що в неї волосся, як випало, так і не виросло, і пройшло вже 5 років.

Леся Нікітюк вразила зізнанням про зміни у зовнішності

Нагадуємо, що Лесі Нікітюк усі ці 2 роки перебували на території України та не евакуювалася. Ба більше, зірка проявила себе надзвичайним чином, коли в країні відбувалися найгірші події. Телеведуча активно збирала гроші, передавала їх усім, хто в них мав потребу, збирала речі, організувала столову для всіх бажаючих, шукала житло для вимушених переселенців, спілкувалася з маленькими дітьми, тощо.

Своєю діяльністю Леся Нікітюк неодноразово привертала увагу і змогла підвищити свій репутаційні статус, заявивши не тільки про свої таланти, але й неймовірні душевні якості.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.