Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?

Комік та ексучасник романтичного реаліті-шоу “Холостячка” Олександр Еллерт вже протягом тривалого часу проживає за кордоном. Шанувальників неабияк цікавить, як шоумену вдалось покинути Україну під час повномасштабного вторгнення.

У своєму Instagram Еллерт заявив, що виїхав офіційно, згідно зі всіма нормами законодавства. Також комік запевнив, що жодні треті особи не повпливали на цей процес. Однак, як саме Олександру вдалось перетнути кордон, він і до сьогодні замовчує.

Також зазначимо, що після початку повномасштабної війни, більшість впливовців почали вести особисті фотоблоги українською. Проте Олександр Еллерт став меншістю, яка не змінила мову своїх соцмереж. За словами шоумена, він не бажає брехати шанувальникам та собі в першу чергу.

“Я живу в Америці, вся моя комунікація відбувається англійською та російською мовами. Тому я буду щирим і в соцмережах”, – коментує Олександр.

Олександр Еллерт з Холостячки розповів про труднощі життя в Америці
Олександр Еллерт з Холостячки розповів про труднощі життя в Америці

Днями Еллерт розповів шанувальникам, які труднощі переслідують його у США. У insta-storie чоловік записав відео, в якому показав лист із попередженням про порушення.

“Так, громадяни тимчасові Американці, знову потрібна допомога. Пам’ятаєте паркомісця в моєму дворі по 400 баксів за добу? Це ми пройшли. Переходимо на новий рівень – платні дороги. Я 1 квітня, 21 день тому проїхався по платній дорозі і вони мені рівно вчора надіслали лист, де зазначено: “Через 21 день, якщо ви не сплатили, буде 64 долари, замість семи”, – це другий лист за тиждень і я не розумію, чому на 5 хвилин швидше проїхати, коштує на так до**я дорожче. Будь ласка, сплатіть хто-небудь”, – каже Еллерт.

До запису Олександр також додав підпис, в якому жартома зазначив, що на ньому тримається економіка Штатів.

Олександр Еллерт з Холостячки розповів про труднощі життя в Америці
Олександр Еллерт з Холостячки розповів про труднощі життя в Америці

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.