Єдиний син Потапа та Ірини Горової висловився про погіршення стосунків з батьком: “Вже не той, який був”

Колись Потапа та Ірину Горову пов'язувало дві речі: спільний бізнес та спільний син. Але час іде вперед, і екс-подружжя все менше взаємодіє та спілкується.

Після останнього публічного коментаря Андрія Потапенка на рахунок батька, а вірніше відмови його давати, в мережі з’явилися чутки про те, що стосунки тата та сина неуклінно погіршуються.

Неодноразово колишній дружині продюсера Ірині Горовій доводилося дану інформацію спростовувати. Олексій також намагався підкреслити свої хороші взаємини з сином, а тому навіть публікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знімки, на яких показував, як хлопець снідає разом з Настею Каменських у нього вдома.

Син Потапа і Горової розповів, чи зіпсувалися його стосунки з батьком

Потап з сином Андрієм
Син Потапа і Горової розповів, чи зіпсувалися його стосунки з батьком

Напевно у той момент Андрій вперше потрапив у ситуацію, коли будь-яка пауза чи мовчання можуть породити чутки, які неможливо вгамувати.

Початок їм, звісно поклав не Андрій, адже саме Олексій Завгородній та Мішель Андраде своїм рішенням завершити співпрацю з Потапом стали причиною розмов про те, що Олексієм не хочуть спілкуватися його наближенні через його втечу за кордон.

Однак нещодавно Ірина Горова та Андрій дали ексклюзивний коментар на рахунок даних пліток і повністю спростували інформацію про нібито погіршення стосунків між батьком та сином.

“У нас із ним добрі стосунки, не слухайте ЗМІ. Ми у контакті, я до нього приїжджаю”, – заявив Андрій у коментарі “Люкс ФМ” і зізнався, що вони, як і раніше, добре спілкуються.

Ірина Горова заявила, що також підтримує контакт із екс-чоловіком і для неї важливо, що син спілкувався з батьком.

“Олексій дуже класний батько, і ніщо не може вплинути на їхні стосунки. Ми з Олексієм можемо телефонувати одне одному щодо Андрія. Ми нормально можемо поспілкуватись, але центр інтересів у нас, звичайно, вже не той, який був. Ми не посварилися”, –зізналася Горова.

Примітно, що публіка все одно помітила охолодження стосунків між Іриною та Олексієм, адже раніше вона не скупилася на компліменти для нього, а також завжди говорила, що вона — найкраща його дружина.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.