Нарешті наважився на цей крок: Позитив пішов від Наді Дорофєєвої та зробив пропозицію Мішель Андраде

Олексій Завгородній, відомий як Позитив, розповів, що зробив пропозицію та його обраницею стала колега Мішель Андраде: подробиці особистого життя.

Український відомий співак Олексій Завгородній, відомий під псевдонімом Позитив, порадував своїх прихильників несподіваною новиною – він зробив пропозицію руки та серця молодій артистці, а також своїй колезі Мішель Андраде.

Саме на своїй сторінці в Instagram, Позитив поділився відео, на якому можна побачити його, сидячи поруч з Мішель, яка реагує на надзвичайну ситуацію з змішаними почуттями.

Позитив розповів, що зробив пропозицію Мішель Андраде. Фото з Instagram @positiff
Позитив розповів, що зробив пропозицію Мішель Андраде. Фото з Instagram @positiff

З першого погляду видно, що дівчина вражена та здивована, що викликає у неї реакцію ніяковості, приховуючи обличчя руками. Однак після миттєвого роздуму, вона згодилася на цю пропозицію, що може вказувати на взаємні почуття та плани на майбутнє у їхній особистому житті.

Позитив розповів, що зробив пропозицію Мішель Андраде
Позитив розповів, що зробив пропозицію Мішель Андраде

Усе це розгортається на фоні нової пісні від Завгороднього “А може, хочеш?”, яка, за словами артиста, вийде невдовзі. Фанати талановитого артиста розмірковують, що можливо, Олексій міг вже запропонувати Мішель спільну музичну композицію, а можливо, навіть, вони підтримують особисті романтичні зв’язки. Цікавою деталлю виявляється те, що як Позитив, так і Мішель перебувають у романтичних відносинах, але обидва активно утримують у таємниці особистість своїх коханих.

Позитив розповів, що зробив пропозицію Мішель Андраде
Позитив розповів, що зробив пропозицію Мішель Андраде

Нагадаємо, що Позитив раніше зізнався, що його серце уже давно не вільне, але подробиці щодо дівчини не розкриває. Він також поділився, що знайомий із своєю новою партнеркою вже протягом тривалого періоду, і вони мали стосунки як друзі до того, як їхні стосунки стали романтичними. Зазначимо, що ця жінка працює у сфері шоу-бізнесу, і їхнє знайомство відбулося в робочому контексті.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.