Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Але це тривало рівно до того, як вони не розірвали контракт. Одразу ж після цього Христина Соловій дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх стосунків, романів, поглядів на життя, тощо.

Так, тривалий час артистку підозрювали у інтрижці з її продюсером. Зірка заявляла, що ніколи не була коханкою, і мовляв, дозволила собі це лише в дитинстві, коли поклала око на хлопчика, в якого була обраниця.

Христина Соловій та Святослав Вакарчук розповіли про своє особисте життя

Христина Соловій зізналася, за що хоче перепросити Вакарчука
Христина Соловій та Святослав Вакарчук розповіли про своє особисте життя

Але вже через рік стало відомо, що Христина насправді злукавила у цьому питанні, адже на той момент зустрічалася з одруженим Сергієм Жаданом. Письменник невдовзі розлучився, але співачка вирішила, що їм не варто залишатися разом, так як закохалася в іншого.

А стосунки з Вакарчуком Соловій не тільки продовжила заперечувати, але і зізналася, що в якийсь момент їхні взаємини серйозно зіпсувалися, судячи з усього, через її провину. Близькості навіть як у творчих партнерів в них не було доволі довго, а тому складалося враження, що вони навіть не співпрацюють. За цей час Святослав встиг також кардинально змінити особисте життя: в нього з’явилося двоє дітей, а сам він почав жити з продюсеркою Євгенією Яцутою.

Зірку також звинувачували у тому, що він був не вірним дружині, але до сих пір Ляля не дала жодного коментаря на цей рахунок, тому уся історія їхнього розлучення залишається так само загадковою і таємничою.

Христина Соловій та Сергій Жадан публічно розповіли про почуття
Христина Соловій та Святослав Вакарчук розповіли про своє особисте життя

Сергій Жадан також не поспішає ділитися думками на рахунок того, як він зміг прийняти непросте рішення, і врешті-решт залишитися ні з чим, адже Христина закохалася в іншого чоловіка. До речі, його особистість поки що залишається невідомою, так як Соловій відмовляється її розкривати.

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.