“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

Днями відома телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна дала інтерв’ю для проєкту Романа Кравця “Дивись”, що було опубліковане на YouTube-каналі “Українська правда”. В рамках розмови Єфросиніна зачепила тему дружби із зірковими колегами та розкрила нові деталі, щодо конфлікту із шоуменом Юрієм Горбуновим.

Телеведуча розповіла, що із ексшоуменом, а нині волонтером Сергієм Притулою, їх пов’язують теплі та дружні стосунки. Маша розповіла, що познайомилась з чоловіком ще у 2007 році, коли відвідала українську версію шоу Comedy Club. Тож саме гумор допоміг зіркам вибудувати міцний та щирий зв’язок.

“Для мене це був перший чоловік, який дуже круто жартує українською. Він завжди підколював мене”, – з посмішкою пригадує Єфросиніна.

Єфросиніна розповіла про справжні почуття до Притули та Горбунова
Єфросиніна розповіла про справжні почуття до Притули та Горбунова

А ось із колегою Юрієм Горбуновим, спілкування у ведучої не задалося. Про образу на чоловіка Єфросиніна неодноразово згадувала публічно. Однак причину їхнього непорозуміння, знаменитість тримає в секреті і до сьогодні. Як заявляла раніше ведуча у своєму фотоблозі в Instagram, Горбунов перестав для неї існувати ще у 2021 році.

В інтерв’ю Маша розповіла, що цьому посприяв підступний вчинок Юрія. Зірка вважає, що Горбунов лише вдавав, що є її другом, натомість навмисне зруйнував їхні взаємини вчинком, який вона не бажає озвучувати публічно. Проте натякнула, що скандал мав як особистий, так і професійний характер.

“Це дуже тупо – демонструвати дружбу напоказ, якої насправді не існує”, – прокоментувала Маша Єфросиніна.

В кінці зірка додала, що ймовірно Горбунов знав до чого призведуть його дії, а після припинення спілкування з нею, видихнув із полегшенням.

Єфросиніна розповіла про справжні почуття до Притули та Горбунова
Єфросиніна розповіла про справжні почуття до Притули та Горбунова

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.