Нік Вуйчич розповів, як живеться батьку, який не може обійняти сина: “Інвалідність лише в голові”

Його ставлення до хвороби зробило Ніка легендою. Проте, як живеться його родині поруч з таким чоловіком?

У родині сербських емігрантів в Австралії народилася дитина, якій лікарі не давали шансів: у хлопчика була унікальна патологія, що полягала у повній відсутності кінцівок. Проте, батьки не стали грішити, а лишили Ніка з надією, що він виросте гарною людиною.

Нік Вуйчич у дитинстві

Так і сталося. Хлопець багато розмислював над своєю хворобою та вирішив стати прикладом для всіх, хто коли-небудь думав погано про свою долю. У 2005 році Нік був номінований на премію «Young Australian of the Year».

Нік веде активний образ життя попри свою інвалідність та має родину.

Здавалося б, це нонсенс, але у чоловіка народилася здорова та повноцінна дитина у 2013 році. Згодом Бог дав Ніку ще цілих 3 шанси на батьківство.

Та місією свого життя Вуйчич обрав давати надію людям знаходити свій шлях у житті. Його щодня запрошують на різноманітні семінари в різних країнах, де історія з його життя надихає багатьох людей на нові звершення.

Ніку пощастило знайти своє справжнє кохання

Щодо батьківства, чоловік почуває себе абсолютно щасливим.  Навіть відсутність кінцівок не заважає вихованню.

Коли діти плачуть, Нік вчить їх знаходити радість у ближньому. Так, він не може обійняти своїх малюків, проте вони приходять з ніжностями до нього самі.

Проте, чоловік вважає, що батьки не мають права нав’язувати свої ідеї дітям.

Велика родина – запорука щастя

За словами коуча, слід по-філософськи ставитися до вибору синів та дочок. Підтримувати, але великих надій не плекати. Головне заохочувати самостійність та працювати, як одна велика команда.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Найстарший чоловік у світі повідав, як дожив до 111 років та дав дієві поради: “Щоп’ятниці їм фіш-енд-чипс”

Судді Книги рекордів Гіннесу визначили найстаршого чоловіка у світі. Хто він, де живе та які секрети довголіття чоловік повідав світові, читайте в матеріалі порталу Сенсація.