Незвичайні люди України

У нас живуть настільки унікальні люди, що потрапляють до Книги рекордів України, а деякі стають і світовими рекордсменами.

Деякі мешканці України насправді дуже унікальні люди з непересічною долею. У той час як оточуючі лише дивуються як вони живуть, такі люди ведуть цілком і повністю нормальний спосіб життя. Вони створюють сім’ї, народжують дітей, займаються звичними для нас справами.

Першою унікальною людиною є Марія Українець, зріст якої всього 90 см. При цьому зрості жінка сама готує, робить усе по дому і випікає торти на замовлення. Крім того, вона виносила і сама народила здорову донечку, попри всі перестороги лікарів.

Наступною унікальною людиною є колишній міліціонер з Кальника, що під Мукачевом. Чоловік у 1996 році пережив 68 зупинок серця за 2 тижні. Тоді ж  у нього стався перший інфаркт. Згодом, у 2008 році, йому поставили кардіостимулятор. Але за час без нього чоловік, за його словами, «навчився визначати коли станеться чергова зупинка». Юрій Федак, так звуть чоловіка, розповідає, що перед інфарктом його кидало в жар і у вухах чувся хлопок.

Ми знаємо, що деякі тварини можуть відрощувати частини тіла, наприклад ящірка, якщо їй придавити хвоста, придавлену частину відкидає, а на її місці виростає нова частина хвоста або і цілий хвіст.

Але до 2015 року не було відомостей про людей, організм яких здатен відростити відсутню частину тіла. Завдяки такій здатності звичайний хлопець з Миколаєва прокинувся одного дня знаменитим. Його звуть Анатолій Фільтановіч. Річ у тому, що після пошкодження його мозок самостійно відростив другу півкулю. Сталося так, що сусід, який допомагав батькам хлопця по дому, будучи у стані алкогольного сп’яніння розрубав Толікові голову і пошкодив мозок.

Лікарі довгий час не вірили, що те, що трапилося з хлопцем правда. Вони вважали, що знімки голови хлопця переплутали. Але порівнявши наявні знімки, вони побачили, що мозок Анатолія виріс самостійно.

Зараз хлопець заново вчиться користуватися лівою частиною тіла. Після того, що сталося у Анатолія не рухаються ліва рука і нога. Але хлопець не втрачає оптимізму і продовжує вести звичний для нього спосіб життя.

У Миколаєві живуть унікальні сестри, Людмила і Тамара Тітченкові. Обидві хворіють на синдром Морфана, при якому виділяється забагато гормону зросту і людина виростає понад 2 метр. При цьому вага може бути нормальною для людини певного віку. У Людмили довжина шиї, при загальному зрості, становить 40 см. При цьому сестри не комплексують через свій зріст. Людмила навіть встигла побувати у Японії та знятися у їхньому телешоу.

Нагадаємо, що у  Бразилії живе дівчина, зріст якої 206 см, а у її хлопця – звичні 162 см.

У Луцьку живе унікальний хлопець, який з легкістю вивертає суглоби на 180°, перекидає зав’язані за спиною руки через голову і закидає ноги заголову. Диво? Ні, насправді у хлопця гіпермобільність, тобто підвищена рухливість, суглобів.

Андрій Отченаш - хлопець з надрухливими суглобами
Андрій Отченаш – хлопець з надрухливими суглобами

Ось такі непересічні співвітчизники живуть поруч з нами.

Схожі статті

“За 30 хвилин у мене була сукня”: американка вийшла заміж у лікарняних простирадлах прямо під час пологів

Чого тільки не трапляється у світі, ми постійно дивуємося дивовижним історіям людських життів. Сьогодні портал Сенсація розповіст про унікальне весілля у пологовому.

Індонезієць, не знаючи того, взяв за дружину чоловіка: як це можливо і як “наречена” змогла приховати обман?

Чоловік зміг обкрутити довкола носа не тільки закоханого, а й усю його родину. Правда спливла лише на 12 день після весілля та не на жарт вразила індонезійця.

Сіамські близнючки розповіли про їхні романи: одну приваблюють чоловіки, а друга в них не зацікавлена

19-річні Міа та Лія розуміють, що приватне життя має залишатися приватним. Але щоб незнайомці не турбували інших, вирішили розповісти про те, як це - бути сіамськими близнючками.

Родина стала відомою на весь світ та допомогла вченим: неймовірна історія “чоловіка-вовка” та його рідних

Подібні випадки були не одноразово зафіксовані в історії. Проте, це вперше, коли ген "волохатості" дістався декільком членам однієї родини.

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.