Життя після смерті: «Я побачив яскраве світло і все моє життя пронеслося перед очима»

Після важкої респіраторної інфекції - пан Мартін впав у стан клінічної смерті, перш ніж його змогли реанімувати.

Чоловік, який був в стані клінічної смерті, вважає, що він бачив загробне життя, і все його життя пронеслося за кілька секунд перед очима.

Людина, на ім’я Джим Мартін детально розповів про свій незвичайний досвід того, що, на його думку, є загробним життям.

Після важкої респіраторної інфекції – пан Мартін впав у стан клінічної смерті, перш ніж його змогли реанімувати.

Коли він знаходився в цьому стані, пан Мартін вважає, що він бачив загробне життя, де він подорожував через пелену світла, перш ніж побачити все своє життя.

Пан Мартін сказав Фонду досліджень передсмертного досвіду: «Перше, що я запам’ятав, було яскраве світло в кінці короткого тунелю.

Світло був яскравіше, ніж будь-яке з тих, що я коли-небудь бачив, але мої очі швидко пристосувалися до цього яскравого світла.

Я згадую, що переді мною пройшло все моє життя, але єдина деталь, яку я зараз пригадую, це те, що я бачила свого кокер-спанієля Джинджера.

За кілька тижнів до цього його збила машина ».

Раптово містер Мартін повернувся у своє тіло, але він сказав, що цей досвід залишиться з ним назавжди.

Однак дослідники не впевнені, що досвід містера Мартіна обов’язково є ознакою загробного життя.

Нейробіолог Крістоф Кох, президент і головний науковий співробітник Інституту досліджень мозку Аллена, вважає, що бачення, подібні бачення Мартіна, нормальні.

Він вважає, що передсмертні бачення, як правило, є ознакою того, що в мозку закінчується кисень, або він сам шукає способи виживання.

Доктор Кох написав в статті для Scientific American: “Я приймаю реальність цих глибоких переживань. Вони так само автентичні, як і будь-яке інше суб’єктивне відчуття або сприйняття.

Як учений, проте, я дію відповідно до гіпотези, що всі наші думки, спогади, приписи та переживання є неминучим наслідком природних причинних сил нашого мозку, а не будь-яких надприродних.

Ця передумова дуже добре служила науці і її служниці, технології, протягом останніх декількох століть.

Якщо не буде екстраординарних, переконливих і об’єктивних доказів зворотного, я не бачу причин відмовлятися від цього припущення.

Сучасна смерть вимагає незворотної втрати функції мозку. Коли мозок відчуває нестачу кровотоку (ішемія) і кисню (аноксія), пацієнт втрачає свідомість через частки хвилини, і його або її електроенцефалограма, або ЕЕГ, стає ізоелектричної.

Це означає, що великомасштабна, просторово розподілена електрична активність в корі головного мозку, самому зовнішньому шарі мозку, порушена”

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.