Володарка найбільших штучних вилиць Анастасія Покрещук розповіла про пластику: “Зараз я собі подобаюся”

Чого тільки не зробиш заради популярностіи у соціальних мережах.

Не стала винятком і екс-учасниця проекту “Від пацанки до панянки” Анастасія Покрещук, більше відома як Just Queen.

За освітою дівчина психолог і, навіть, трохи попрацювала за спеціальністю. Потім у неї почався період пошуку себе і тривав доти, доки Анастасія не відкрила для себе Instagram і не почала займатися виключно своїм профілем.

Зараз екс-учасниця “Пацанок” зірка мережі. Вона роздає поради іншим дівчатам стосовно чоловіків і співпрацює з деякими брендами.

Багато хто відмічає нестандартну зовнішність дівчини. Як виявилося, вона вирішила, що недостатньо відповідає своїм уявленням про привабливість і почала активно захоплюватися уколами краси.

Анастасія Покрещук після уколів краси
Анастасія Покрещук після уколів краси

Анастасія вже настільки багато їх зробила, що під час карантину за консультацією лікаря-косметолога почала колоти їх собі сама.

Реакція на себе колишню у неї не змінилася і вона не могла зрозуміти що ж у ній такого привабливого. А от зі збільшеними вилицями та губами Just Queen подобається собі набагато більше. при цьому дівчина не зважає на хейтерів і порівняння з трансвеститами сприймає виключно як комплімент.

Анастасія розповіла, що всі операції зі зміни зовнішності вона почала робити ще після закінчення університету, коли почала працювати продавцем-консультантом у різних магазинах парфумерії. І заради цього їздила до Туреччини, адже там ціни нижчі.

Наприклад, дівчина розповіла, що збільшення грудей та корекція підборіддя їй обійшлося у $3300, видалення грудочок Біша – у $800, а нова посмішка коштувала дівчині $3700.

Як зізналася Настя, перше, що вона відкорегувала – груди та підборіддя. Зі своїми природними принадами зірка мережі здавалася собі схожою на хлопчика.

Так Анастасія Покрещук виглядала до пластики
Так Анастасія Покрещук виглядала до пластики

Така нестандартна зовнішність викликала інтерес не лише у вітчизняних ЗМІ. До неї приїжджали навіть з Німеччини, аби зробити цікавий сюжет.

Незважаючи на нестандартну зовнішність та підвищений інтерес до своєї персони дівчина дуже рідко показує свою родину. Вона зізнається, що це для неї дуже особисте. Крім того, ніхто з її сім’ї не є публічними людьми, тож вона не бачить сенсу виставляти їх напоказ.

 

Схожі статті

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.