У ВООЗ розповіли, чого варто чекати від коронавірусу

У Всесвітній організації охорони здоров'я озвучили прогнози щодо майбутнього коронавірусу.

Епідемія коронавірусу в світі не вщухає і вже говорять про її другу хвилю в багатьох країнах.

У Всесвітній організації охорони здоров’я поділилися прогнозами щодо майбутнього коронавірусу, повідомляє агентство ТАСС.

Ханс Клюге, директор Європейського регіонального бюро ВООЗ вважає, що, цілком можливо, COVID-19 стане сезонною хворобою.

«Чесно кажучи, не знаю, коли це може статися, але я оптиміст, що означає, що я сподіваюся на краще, але готуюся до гіршого», — сказав Клюге.

Також він висловив побоювання, що зима 2020-2021 в плані епідемії коронавірусу виявиться важкою. Адже втома населення від запроваджених у зв’язку з епідемією карантинних обмежень зараз є найбільшим викликом.

Він вважає, що це довга криза, і, щоб її пережити, людям потрібна солідарність.

Тож 2 жовтня відбудеться конференція в дистанційному форматі за участю міністрів 53 держав (членів Європейського регіонального бюро ВООЗ), на якій планують виробити рекомендації для подолання втоми через коронавірус в людях.

Ханс Клюге
Ханс Клюге

Високопосадовець підкреслив, що наразі немає підстав говорити про зниження вірулентності вірусу.

Хоч у квітні-червні спостерігалося зменшення кількості хворих, але воно було спричинене не природною причиною, а досить суворим карантином. Вірус повертається, коли карантин закінчується, резюмував Клюге.

 

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.