Дієтологи назвали найкорисніше м’ясо для зміцнення імунітету

Дієтологи провели дослідження і виявили, без якого м'яса в раціоні неможливо зміцнити свій імунітет.

Яке м’ясо найбільш корисніше? 

За думкою дієтологів саме без курячого м’яса неможливий правильний захист організму від зовнішніх шкідників, такі як бактерії та віруси. Його білок грає надзвичайно важливу роль у роботі імунної системи нашого організму.  

Особливу увагу дієтологи приділили амінокислотам, які містяться в курячому м’ясі. Адже саме його дефіцит у нашому організмі може згубно впливати на захисну систему проти вірусів, мікробів та бактерій. Крім того, білок необхідний для правильної побудови м’язів.  

М'ясо
М’ясо

Однак, дієтологи наголошують на тому, що захистити організм без білка та амінокислот, які його розщеплюють, можливо. Допоможе у цьому імуноглобулін.  

Але не варто забувати, що білок важливий не тільки для імунної системи і м’язів, а й для кісток, головного мозку, елементів крові, шкірного покриву і багатьох інших систем. Це своєрідний універсальний солдат, без якого неможливе правильне функціонування організму. А куряче м’ясо, у свою чергу, має найбільший вміст білка.  

До того ж, лікарі радять особливу увагу приділити м’ясу саме у цей період пандемії. Вони додали, що краще виключити шкідливу їжу, такі як фастфуд, смажена їжа, цукор, адже вони дозволяють проникати бактеріям у наш організм, тим самим провокуючи хвороби. Тому варто вживати більше вітамінів, мінералів, якими багаті овочі та фрукти. Додати до раціону молочні продукти, рибу та рідину.  

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.