На російських продуктах виявили коронавірус: деталі

Влада Китаю заборонила прийом вантажу з риболовецького Vladimir Starzhinsky LLC ROLIZ і транспортного Crystal Africa суден через коронавірус, знайдений на продуктах з Росії.

Російські товари містять… коронавірус. Так, санітарні служби східної китайської провінції Шаньдун виявили коронавірус на упаковках продуктів з трьох російських і одного нідерландського рефрижераторного судна.

Про це повідомляється на сайті Головного митного управління КНР.

Тест на нуклеїнову кислоту зразків з упаковок із замороженими морепродуктами дав позитивний результат. Як зазначили у відомстві, в рамках встановлених правил прийом декларацій на імпорт з російських і нідерландського судів припинено з 28 жовтня терміном на один тиждень. Влада Китаю заборонила прийом вантажу з риболовецького Vladimir Starzhinsky LLC ROLIZ і транспортного Crystal Africa російських суден.

Коронавірус на російських продуктах
Коронавірус на російських продуктах

Зазначимо, що 18 жовтня повідомлялося, що в Китаї вперше знайшли живий коронавірус на упаковці заморожених продуктів. Це перший випадок, коли поза лабораторією підтвердилося, що коронавірус може зберігатися на упаковці тривалий час. Небезпечний вірус зберігся на упаковці імпортної замороженої тріски.

Зазначалося, що при контакті з такою упаковкою людина може заразитися. Однак в китайському Центрі з контролю і профілактики захворювань відзначили, що в світі на даний момент не зареєстровано жодного випадку зараження коронавірусом внаслідок контакту з замороженими продуктами.

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.