Ультрамодне каре, яке візуально підтягне овал обличчя: стрижку зробить навіть простий перукар

Чи існує ідеальна зачіска, яка може змінити вас до невпізнаваності? Дізнайтесь, як ультрамодне каре, яке візуально підтягне овал обличчя, допоможе освіжити образ та приховати недоліки.

Не секрет, що зачіска може кардинально змінити вашу зовнішність. Усі пам’ятають ті жахливі емоції, коли у перукарні замість обраної стрижки ми бачимо у дзеркалі безжалісно обскублене волосся. Не так просто знайти професійного майстра, який зможе досконально точно виконати ваше прохання. Тому обирати перукаря слід уважно, орієнтуючись на його освіту та відгуки стосовно його робіт. Ультрамодне каре, яке візуально підтягне овал обличчя, хоч і вважається вельми простою стрижкою, все одно потребує вмілих рук.

Правильно підібрана зачіска допоможе не тільки освіжити образ в цілому, а й приховати недоліки. Наприклад, подовжене каре візуально підтягне овал обличчя, підкреслить вилиці та приховає зморшки. До речі, назва каре походить з французької мови, іноземне слово care означає — квадратний. Подовжене каре має свої особливості та підходить не всім, ця стрижка візуально робить обличчя більш худим, тому власницям овального, довгастого, з гористими рисами обличчя варто відмовитись від цієї стрижки.

Ультрамодне каре, яке візуально підтягне овал обличчя

Ультрамодне каре, яке візуально підтягне овал обличчя: кому підійде?

Стрижку подовжене каре можна зробити лише з довгого чи середньої довжини волосся. Власницям короткої зачіски доведеться спочатку відпустити свою шевелюру. При виконанні такої зачіски передні пасма волосся залишають довгими, а іншу частину волосся стрижуть у техніці боб-каре. Стрижка ефектно виглядає як з чубчиком, так і без нього.

Ультрамодне каре, яке візуально підтягне овал обличчя

Якщо ви маєте бажання приховати зморшки на лобі, то чубчик стане вам у нагоді. Якщо ви власниця округлої чи квадратної форми обличчя, пасма до підборіддя допоможуть вам візуально змінити контур обличчя та зменшити об’єм щік.

Ультрамодне каре, яке візуально підтягне овал обличчя

Проте дівчатам з хвилястим чи кучерявим волоссям зробити цю стрижку неможливо, оскільки ідеальне каре можна підстригти лише на прямих прядках. Ця зачіска не потребує довгого укладання та можна експериментувати з кольором волосся у залежності від вашого смаку.

Бажаємо вам краси та здоров’я і нехай ультрамодне каре, яке візуально підтягне овал обличчя не розчарує! вас

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Експерти поділились, яка каша є найкориснішою: гречка, вівсянка чи перловка – що найкраще сприяє схудненню

Сьогодні ми детально розповімо вам про користь та переваги найпопулярніших круп, які є доступними для кожної людини. Експерти назвали найкориснішу кашу.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.

5 трендів манікюру, які повернуться в моду цієї весни: акварель, натуральні кольори, краса в простоті (Фото)

Сьогодні ми розкриємо вам всі нові тенденції в дизайні манікюру. Деякі тренди повернулись в моду саме цієї весни, тож обирайте найкращий дизайн на ваш смак.