Простий спосіб завивки волосся без плойки та бігудів: салонне укладання за допомогою підручних засобів

Кожна дівчина переймається через стан свого волосся, але багато хто хоче накрутити красиві локони, які б доповнювали образ, втім не кожна дівчина, має змогу зробити це завдяки плойці чи за допомогою бігуді. І тут вже потрібні інші способи.

Дівчата з прямим волоссям завжди хочуть їх накрутити й навпаки, ця логіка не зрозуміла їм самим, тобто, чому ми хочемо того, чого у нас немає, але ж це можна зробити, лише застосувавши деякі дівочі хитрощі. І про деякі з них, ми зараз розповімо.

Як зробити кучері без плойки та бігуді, а лише завдяки підручним засобами, які точно є у кожної дівчини вдома?

Можливо, один із тих способів, які ми підібрали може ідеально вам підійти та спростити життя і частіше тішити себе красивими локонами. Як правило, за допомогою цих методів легко отримати природні та текстурні хвилі, які завжди у тренді.

Пучок

Закручене волосся в пучок
Закручене волосся в пучок

Слід зазначити, що робити кучері без плойки не так травматичні для стану волосся. Всім відомо, що використання термоприладів погано впливає на волосся та їх зовнішній вигляд. Тож, метод локонів завдяки пучку, не ризикуючий. Ви можете залишити цей пучок на ніч, а якщо ваше волосся слухняне і тонке, достатньо буде походити з таким пучком декілька годин.

 смужки тканини

Смужки таканини на які треба крутити волосся
Смужки таканини на які треба крутити волосся

Потрібно накрутити локони, тонкі або товстіі, вирішуєте самі. Тож крутимо волосся на  смужки тканини, які у вас є та акуратно зав’язуйте їх. Найкраще цей спосіб працює на вологому волоссі, тому можна це зробити після миття. Добре, якщо заздалегідь ви нанесете на волосся мус, тоді локони будуть краще триматися. З тканинними пов’язками на волоссі можна спати або ходити кілька годин.

Шпильки

Шпильки для локонів
Шпильки для локонів

Також накрутити локони можна за допомогою шпильок. ТАк, не дивуйтеся. . Зверніть увагу, що при накручуванні на шпильки зазвичай виходять дрібні локони і тут також краще застосувати мус для волосся.

 Аркуші паперу

Малеькі шматочки паперу для локоннів
Малеькі шматочки паперу для локонів

Яккщо під рукою є аркуші паперу, це теж підходить. Треба взяи аркуш і крутити у валикообразні листки, накрутити на них локони, таким розміром, які ви бажаєте і зав’язати поверх резинки і спати ніч з ними.

Види локонів, які можуть вийти за допомогою описаних способів
Види локонів, які можуть вийти за допомогою описаних способів

Отже, багато способів зробити собі салону зачіску з локонами й без плойки, і без бігуді та без сеансу у стиліста. Просто потрібно знати деякі жіночі секрети, які дозволять вам робити укладки коли вам того захочеться.

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.