Марічка Падалко після хвороби Алли Мазур зробила те, чого так боялася – отримала заключення лікаря

Марічка Падалко, телеведуча новин програми "Сніданок з 1+1" переконливо просить усіх жінок ще до нового року записатися на обстеження грудей (мамографію).

Гарна  жінка і успішна журналістка Марічка Падалко  своїми постами у Instagram хоче не просто завоювати прихильність і славу. Для своїх шанувальників, яких у неї на сьогодні вже 716, прагне бути ще й корисною.

Нещодавно вона опублікувала світлину з медичного кабінету, де пройшла чергове планове обстеження грудних залоз – мамографію.

Поаулярна ведуча ділиться з фолловерами, що уже вдруге робить цю процедуру. Результат негативний і вона тепер може бути спокійна рік.

Як професійний журналіст, Падалко написала й потрібну інформацію, про те, що рак грудей, якщо його діагностувати на ранній стадії є у 95% виліковним. На жаль, пише вона, більшість жінок про це дізнаються на 3-4 стадії.

Жінка дає потрібну й практичну пораду, коли найкраще зробити таке обстеження, щоб воно було ефективне – між 5-м і 12-м днями циклу.

Насамкінець, вона розповідає, що під час її прямої передачі про рак грудної залози, яку вона провела на радіо НВ, прямо в студію телефонували слухачі і обіцяли, що неодмінно запишуться на мамографічне обстеження. Навіть чоловіки обіцяли зобов’язати своїх жінок зробити це.

 “Ви це зробили друзі і подруги?”> – запитує Марічка.

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.