Просто додай це у шампунь: глянцеве волосся без посічених кінчиків гарантовано. Салонний догляд вдома

Мати шикарне волосся, наче з обкладинки, — це мрія багатьох людей. Комусь пощастило отримати його від народження, а для когось це щоденна тинанічна робота.

Зачіска є надзвичайно важливою складовою будь-якого образу людини. Саме тому у світі існує справжній культ волосся. На прилавках магазинів та аптек є чимало товарів для догляду на будь-який смак та гаманець. Втім, ніхто не може гарантувати, що вони будуть ефективними та покращать якість волосся. Однак, існує безліч лайфхаків по догляду за волоссям у домашніх умовах, результатом яких ви будете здивовані.

Маска для зволоження та блиску волосся

Для приготування цієї маски не потрібно багато часу, зусиль та коштів. Вам знадобиться лише два інгредієнти — авокадо та мед. Рецепт цього засобу максимально простий: просто подрібніть м’якоть авокадо та перемішайте її із медом.

Масочка максимально натуральна та ефективна. Нанесіть її на вологе волосся і тримайте 15 хвилин. Після цього змийте її теплою водою. В результаті, ви отримаєте м’яке та зволожене волосся.

Рецепт маски для волосся
Рецепт маски для волосся

Як позбутися посічених кінчиків?

Для того, щоб посічені кінчики не з’являлись, потрібно регулярно їх підрізати у перукаря (раз на 28 днів) та використовувати терморзахист перед використанням фена та плойки. Втім, якщо така проблема виникла, є один простий засіб, як покращити стан волосся.

Для цього візьміть один яєчний жовток, ложку меду та дві столові ложки оливкової олії. Всі інгредієнти потрібно ретельно перемішати, нанести на кінчики волосся та залишити на тридцять хвилин. Після цього просто змийте теплою водою.

Як позбутися посічених кінчиків
Як позбутися посічених кінчиків

Як додати об’єм волоссю?

Для того, щоб волосся було об’ємним, важливо правильно його мити. Для цього корисно використовувати пілінги, які очищуватимуть шкіру голови. Приготувати такий можна в домашніх умовах. Вам знадобиться дві столові ложки морської солі, одна столова ложка будь-якої олії, декілька крапель ефірної олії та ретельно перемішайте.

Пілінг потрібно використовувати під час миття голови. Спочатку намочіть волосся під душем, краще для цього виділити хвилин п’ять. Тепер візьміть нашу суміш та ретельно втирайте її в шкіру голови коловими рухами. Залишилось почекати декілька хвилин та змити пілінг. Після цього помийте голову шампунем.

Як надати об'єм волоссю
Як надати об’єм волоссю

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.