Подруга президента Зеленського Олена Кравець покинула Україну через війну: дітей забрала, але хочуть додому

Відома українська гумористка Олена Кравець, яка є близькою подругою президента Зеленського, вимушено покинула Україну через війну та забрала з собою молодших дітей.

24 лютого в Україні розпочалася повномасштабна війна. Країна-загарбник росія не дотримується жодних законів воєнного часу – війська рф нищать житлову і критичну інфраструктуру українських міст, відкривають вогонь по мирному населенню, цілеспрямовано випускають ракети по сховищах з написом “Діти”. Немає для рашистів нічого святого.

Через це дуже багато українців вимушені евакуюватися чи то на Захід, чи то за кордон. Не стали виключенням і зірки шоу-бізнесу. Серед них вже покинули Україну Тіна Кароль, Джамала, Лідія Таран, Олена Кравець. Близька подруга президента Володимира Зеленського вирішила вивезти своїх молодших дітей подалі від вибухів, аби вони не запам’ятали, що таке війна. Втім, у програмі “Сніданок. Онлайн” гумористка розповіла, що її молодші близнята все одно все розуміють. Дуже швидко все відчув син зірки Ваня:

“Я спочатку намагалася знайти слова, пояснювала, чому ми ночуємо поза домом, чому переїжджаємо. А потім він сказав: “Мама, а там в Києві вибухи? Це на нас росія напала?”, – каже Олена і зізнається, що в той момент навіть трохи задрижала, адже намагалася з усіх сил вберегти дітей від війни.

Олена Кравець та її двійнята
Олена Кравець вимушено виїхала з України і забрала з собою молодших дітей

Сестричка Вані Катя навпаки абстрагується від цієї інформації. Їй вже добре, коли вона бачить своїх рідних, а все інше її не цікавить:

“Але вони дуже хочуть додому, як і ми усі. І я їх запевняю, що ми скоро повернемося”.

За кордоном Кравець разом з іншими гумористами і музикантами, що виїхали з України, влаштовуватиме благодійні концерти, кошти за які будуть перераховані Батьківщині.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".