У нового обранця Наді Дорофєєвої Кацуріна з’явився конкурент: красень заявив про любовні наміри у прямому ефірі

Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч з'ясували, що у Наді Дорофєєвої об'явився новий залицяльник. Хто має любовні наміри до співачки, дізнайтеся в нашій статті.

На початку березня Надя Дорофєєва та Володимир Дантес шокували своїх шанувальників новиною про те, що їхньому союзу прийшов кінець. Виявляється пара вже давно розійшлася, але наважилася розповісти правду лише зараз, щоб відволікти фанатів від лякаючих новин. І ба більше, Володимир зізнався, що тягнути більше не можна було.

Володимир Дантес не посоромився і публічно благословив екс-дружину Надю Дорофєєву
У нового обранця Наді Дорофєєвої Кацуріна з’явився конкурент

Поки що зіркове екс-подружжя не квапиться з офіційним розлученням. Обидва не вбачають в цьому необхідності. Дантес взагалі заявляє, що запросить колишню до РАЦСу, тільки коли з’явиться жінка, яку він захоче повести під вінець.

У нового обранця Наді Дорофєєвої Кацуріна з’явився конкурент

Але цілком імовірно, що все ж таки це станеться набагато раніше, ніж Володимир планує. Адже серед преси ходять чутки про те, що Надя вже зустрічається з ресторатором Михайлом Кацуріним. Та й в цілому на серце молодої красуні є багато претендентів.

Наприклад, нещодавно Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч брали інтерв’ю в імпозантного воїна, який виступає на стороні України. І чоловік в прямому ефірі заявив, що вподобав Надю. Яким чином він дізнався про те, що співачка вже вільна, невідомо, але свої любовні наміри він констатував.

Нагадуємо, що не так давно імовірний обранець Наді Дорофєєвої Михайло Кацурін оскандалився через свою поїздку до Іспанії. Чоловік збирав гроші на нужди українців, але не відзвітував щодо них, і ба більше, наштовхнув своїх підписників на думку, що всі кошти були витрачені на втечу з України.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".