Та, що народила, викинула на смітник: милосердя до дитини проявив бездомний собака

Немовляті несказанно повезло: бездомний собака знайшов його на звалищі і приніс туди, де люди. Дитину вдалося врятувати.

Шокуюча новина про те, що новонароджену дитину ще з пуповиною приніс у людне місце бездомний собака, вмить облетіла Прикарпаття, де це сталося, а далі – й усю Україну. Про це повідомило видання «Настроение».

Шансів вижити у малятка було зовсім мало, оскільки та, що народила, викинула його не просто на смітник, а на звалище, куди, як відомо, люди не ходять. Або, якщо ходять, то дуже обмежений контингент і рідко.

Та добрий Бог послав дитинці ангела у вигляді собаки. Та віднесла дитя до людей. Дуже швидко воно потрапило в професійні руки медиків і було врятоване.

Людська найда чується добре. Поліцейські відкрили кримінальну справу і намагаються знайти маму дівчинки.

А благородний пес, якого усі відразу захотіли прихистити, далі ходить вулицями і смітниками. Мабуть, покликання у нього таке або завдання – стежити і патрулювати, щоб люди один одного не вбивали.

Бо розумом й справді вдатніший, ніж деградована породілля.

"Викидати дітей заборонено". Знак, створений венесуельським художником Е.Мехіканом.
“Викидати дітей заборонено”. Знак, створений венесуельським художником Е.Мехіканом.

 

Схожі статті

Українська поліцейська відрізала своє розкішне волосся, яке пожертвувала на перуки для онкохворих діток

Співробітниця Національної поліції Україна Мар'яна Жизномирська власним прикладом довела, що робити добрі справи і допомагати – це просто.

Не заплатив за воду — потрапив на білборд ганьби: як в Україні борються з неплатниками за комунальні послуги

Проблема заборгованості українців за комунальні послуги практично досягла масштабів національної катастрофи, адже рахується вона десятками мільярдів гривень.

Львівські лікарі успішно здійснили чергову операцію з трансплантації серця

У ніч проти суботи 21 листопада від померлого внаслідок інсульту чоловіка хворому пересадили донорське серце. Іншим двом дісталися його нирки.

Наша поліція нас все ще береже?

У Рівненській області діючий співробітник Нацполіції організував групу з «продажу» посад у Головному управлінні Національної поліції області. А на Львівщині – гостра нехватка працівників у патрульній поліції.

Торт-вбивця мало не позбавив семирічну дівчинку життя. Львівські лікарі врятували

Семирічна дівчинка з м.Дрогобич, що на Львівщині запам'ятає торт з котиками із маршмеллоу на все життя. З дротиком у горлі, яким кондитері прикріпили до торта прикрасу у вигляді киці, дівчинку терміново ушпиталили в ОХМАТДИТ.

Куди поїхати на вихідні восени в Україні

Україна вражає у будь-яку пору року. А туристичний сезон тут, мабуть, ніколи не закінчується.