Наталія Могилевська розповіла про бажання стати мамою та малюка з притулку: “Ми всиновили” (Відео)

Знаменита співачка української естради Наталія Могилевська ніколи не приховувала свою любов до дітей. Як зірка ставиться до всиновлення та чи планує здійснити це в майбутньому, читайте у матеріалі.

Відома українська співачка Наталія Могилевська не з тих, хто розповідає подробиці свого особистого життя. Нещодавно знаменитість побалувала своїх прихильників новиною, що зустріла чоловіка та закохана. Але артистка не спішить викладати всі карти на стіл та показувати допитливій публіці свого обранця, кажучи, що все розповість тоді, коли війна закінчиться. Про свого судженого зірка дуже тепло відзивається та звертає увагу, що він постійно знаходиться з нею та у всьому її підтримує.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Наталія Могилевська розповіла про бажання стати мамою

Відомо, що у минулому Могилевська вже була одружена два рази, але не має дітей від жодного з колишніх чоловіків.

Малюки завжди були гострою темою для співачки. Неодноразово у своїх інтерв’ю вона зізнавалась, що дуже хоче народити карапуза, але не знайшла ще гідного батька.

У програмі “Ранок з Україною” ведуча Лілія Ребрик, опираючись на факт того, що артистка з початку війни усіма силами допомагає діточкам, що залишись сиротами, запитала Наталію, чи не планує вона коханим всиновити хлопчика чи дівчинку.

“Ми всиновили 43 дитинки. Це дитячий будинок в Умані. Ми там вже бували декілька разів. Вони пережили дуже багато хвилювань. Я приїжджаю до них, а вони кажуть “це наша мама”. Все що потрібно їм було: одяг, ліки, їжа, просто підтримка – я з ними. Вони всі дуже хочуть, щоб у них була родина, щоб були батьки, намагаються сподобатись”, – з жалем у голосі розповіла співачка в інтерв’ю.

Хочемо нагадати, що Могилевській все ж таки вдалося розділити радість материнства зі своєю сестрою. Родичка артистки народила хлопчика. Сподіваємось, що скоро й сама співачка порадує прихильників округлим животиком.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".