Елітна багатоповерхівка з вертолітним майданчиком: як виглядає будинок Зеленських в самому центрі Києва (ФОТО)

Володимир Зеленський зовсім не схожий на попередніх президентів України: молодий, харизматичний, не звик хизуватися статками, як, наприклад, його попередник одіозний Віктор Янукович із золотим батоном. Виявилось, що родина Зеленських мешкає у звичайній квартирі у центрі Києва.

Володимир Зеленський із дружиною Оленою та дітьми розмістилися у будинку в середмісті Києва, який знаходиться за адресою вул. Грушевського 9а. Багатоповерхівка знаходиться недалеко від Маріїнського парку, поряд зі станцією метро “Арсенальна”, звідки до “урядового кварталу” рукою подати, що неабияк зручно для посадовця рівня Зеленського.

як виглядає будинок Зеленських в самому центрі Києва

Точного місця помешкання президента ніхто не розголошує, та за попередніми даними квартира знаходиться на четвертому поверсі славнозвісної споруди-“монстра”, з висоти якого можна побачити Дніпро та панорамні види столиці. Площа квартири також залишається загадкою. Сусідами президента стали колеги по цеху зі Студії “Квартал 95”.
Апартаменти мають усі необхідні зручності: спортивні зали, відеонагляд, велику прибудинкову територію, цілодобову охорону, СПА, підземний паркінг і навіть оснащені системою “розумний дім”. Вишенькою на торті є вертолітний майданчик поряд із будинком.

Олена Зеленська розповіла, як навчаються її діти під час війни
як виглядає будинок Зеленських в самому центрі Києва

Район Грушевської 9а густо заселений найвпливовішими людьми столиці, ціни ж на нерухомість відповідні – одні із найвищих у Києві.

Натомість у рідному місті президента, Кривому Розі, таких розкішних умов не було. Батьківська квартира хоча і має чотири кімнати, але знаходиться у звичайному спальному районі серед десятків однакових панельних споруд із розписаними стінами та оголошеннями на металевих дверях під’їздів. Поруч магазини, гаражі, та ніякого натяку на парковку для гвинтокрила. Атмосфера рідного району, де минули найкращі роки Володимира Зеленського, не змінювалась роками.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський з самого початку повномасштабного вторгнення не покинув Україну, сказавши, що йому потрібна зброя, а не таксі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".