Зеленський захворів на коронавірус: температура 37,5

Президент Володимир Зеленський отримав позитивний результат тесту на Covid-19.

Президент України Володимир Зеленський інфікувався коронавірусом. Глава держави отримав сьогодні позитивний тест на COVID-19.

Про це Зеленський написав на своїй сторінці в Facebook, також про це повідомляється на сторінці в соцмережі Офісу президента України.

Пост Зеленського в Facebook
Пост Зеленського в Facebook

Так, на сторінці Офісу президента зазначається, що президент наразі почувається добре і продовжуватиме працювати в дистанційному режимі на самоізоляції. У глави держави завжди будуть потрібні інструменти та обладнання для зв’язку. Про стан президента і працівників Офісу обіцяюють повідомляти.

Глава Офісу Президента, його заступники та співробітники Офісу здають ПЛР-тести постійно. Заступниця голови ОП Юлія Ковалів отримала негативний тест.

Позитивний тест на COVID-19 отримав і керівник Офісу президента Андрій Єрмак. Він написав на своїй сторінці в Facebook, що попри це, почувається нормально. Глава ОП також іде на самоізоляцію.

Пост Єрмака в Facebook
Пост Єрмака в Facebook

Нагадаємо, що дружина президента Олена Зеленська перехворіла коронавірусною хворобою в червні-липні цього року. Пізніше захворів і 7-річний син глави держави Кирило.

Схожі статті

“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?