Як виглядає і ким працює дружина Валерія Залужного: залізна леді України не гірше першої леді Зеленської

Починаючи з 24 лютого 2022 року Валерій Залужний став одним з найвідоміших політичних діячів, оскільки саме він є Головнокомандувачем Збройних Сил України, від якого багато чого залежить у цій війні.

Про військову кар’єру Залужного знає вже кожен і щодня ми бачимо його звернення та його прогнози щодо розвитку війни та життєздатності української армії в цілому. Валерія дуже поважають його колеги та народ України, оскільки він завжди відповідає за свої сказані слова. Але крім посади Залужного, людей ще й цікавить його особисте життя. Тому нині у мережі є багато запитів стосовно дружини Валерія.

Валерій Залужний

Як виглядає та чим займається дружина Залужного

Дружина Залужного

Кохану жінку Валерія звати Олена, й саме вона вже понад 20 років займає місце у серці головнокомандувача. Жінка завжди знаходиться поруч зі своїм коханим і оберігає домашній затишок та завжди в усьому підтримує Валерія. Певно, саме це і є секретом сімейного щастя їхньої родини.

Олена має досить яскраву зовнішність, вона має темне волосся, зелені очі та виглядає неймовірно. Варто сказати, що пара Валерій та Олена виглядають разом досить гармонійно та несуть у собі позитив.

Попри те, що жінка разом з Залужним виховує двох доньок, вона ще й встигає працювати. До речі старша пішла за стежкою батька і вирішила пов’язати своє життя з військовою справою, а от молодша хоче присвятити себе медицині. Та працює Олена Залужна фінансистом в Укргазбанку. Посада досить відповідальна та важлива для України в цілому.

Дружина Залужного

У вільний час родина Залужних любить проводити час разом, і судячи з фотографій на особистій сторінці Валерія, можна сказати, що за багато років подружнього життя, вони до сьогодні змогли зберегти романтику у своїх стосунках та не бояться це проявляти.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.