Українські коміки розповіли, чи повернеться Зеленський у “Квартал 95” після президентства: “І зараз жартує”

Володимир Зеленський вже кілька років є президентом нашої найкращої на землі країни – України. Зеленський – це перший президент, який відважно та рішуче відстоює свободу та ім'я батьківщини.

На його долю дійсно випало нелегке випробування, він став президентом в ті часи, коли всьому світові спочатку загрожував Ковід і це ввело свої зміни до життя українців. А згодом і війна, яку розв’язала росія на території нашої батьківщини. Тому всі питання щодо безпеки громадян та щодо виборювання власної свободи.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленськи

Насправді від Зеленського ніхто навіть не очікував такої стійкості, мужності та сміливості, але він проявив себе з неймовірної сторони і тепер є прикладом справжнього лідера для кожного президента іншої країни. Володимиром насправді захоплені мільярди людей і це заслужено.

Та як відомо, до свого президентства він очолював студію “Квартал 95” і сам був там провідним актором. Також Володимир продюсував фільми й серіали, у яких сам брав активну участь. І ця професія дуже личила чоловікові, адже він насправді геніальний актор та комік.

Але коли Володимир йшов у президенти, він одразу сказав, що йде на один строк. Та на третьому році його президентства почалася повномасштабна війна. І навряд чи вона закінчиться до кінця терміну Зеленського. Але серед його колег вже йдуть розмови, чи повернеться він до розважального контенту після посади президента.

“Він навіть зараз на посту президента, він жартує, це можна побачити та почути у його виступах. Взагалі не здивуюся, якщо після президентства Зеленський зможе повернутися до “вечірнього кварталу”. Це було б класно”.

Але була й інша думка, яку висловив Ілля Лузан.

“Я думаю, що навряд чи він буде горіти цим заново. Ця війна його змінила докорінно, він на 10 років подорослішав”.

Тож, думки розійшлися, але вирішувати це питання лише самому Зеленському і лише після перемоги.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.