Як виглядає єдина дочка Олени Зеленської, яка росте без батька: дівчинка не схожа на першу леді (ФОТО)

Олена Зеленська – це єдина і законна дружина нашого президента Володимира Зеленського. У родині є дві дитини, чудові донька та син, які вже доволі дорослі та самостійні.

Коли у зірок з’являються діти, вони завжди намагаються їх приховати, оскільки люди різними бувають, а деякі батьки дуже вірять у прикмети і думають, що їхніх дітей можуть наврочити щось не те. Хоча здавалося б що таких мам вже меншає, але все ж таки у кожної людини своя віра.

Олена Зеленська розповіла, як навчаються її діти під час війни
Олена Зеленська з родиною

Коли у родині Зеленських з’явились діти, то їх мало хто бачив. Оскільки Олена сама не надто публічна. Принаймні була, до президентства свого чоловіка. Тому, вона й діточок не любила показувати. Хоча донька Володимира Олександра у дитинстві брала активну участь у татових проєктах. Наприклад, дівчина приходила на шоу “Розсміши коміка”, і до речі виграла гроші.

Тож, у дитинстві Саша була досить активною дитиною, яка могла вийти у великий світ шоу-бізнесу. Та з роками дівчинка, як і усі почала чогось соромитись і припинила виходити у світ. Ба більше, Сашу навіть неможливо знайти у соціальних мережах. Саме тому, фотографій дочки Олени та Володимира немає в мережі, окрім дитячих.

Відомо, що нині Саша вже навчається в університеті, до того ж у Києві, дівчина вирішила, що вона при будь-яких умовах хоче залишитись вдома, поряд із близькими. Щоправда, за останні півтора року вона бачила батька не так багато разів. Адже живе президент у своєму офісі, і через свій шалений графік, Володимир навіть не має змоги нормально виспатися, не говорячи вже про зустріч з родиною.

Олена Зеленська з дочкою
Олена Зеленська з дочкою

Тож, Олександра Зеленська зараз є студенткою, яка дуже переймалась, як її сприйматимуть в університеті, але все склалося набагато простіше, ніж могло здатися Саші, на перший погляд.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.