Схоже на сосиски в тісті, проте значно простіше: рецепт ковбаси у клярі, що ідеальний для швидкого перекусу

Ковбаса у тісті на сковороді – простий рецепт на сніданок. Ковбаска за цим рецептом виходить дуже смачна, а готується дуже просто та з легкістю замінить звичні бутерброди.

Проста страва, що замінить улюблені сосиски у тісті. Її готувати значно простіше та не потрібно возитися з тістом. Особливо цей рецепт знадобиться, коли не буде багато часу на приготування. Лише 10 хвилин й на вашому столі з’явиться смачний сніданок, який додасть енергії на важкий робочий день. А ви можете з легкою душею займатися своїми справами. Ковбаса у клярі готується дуже швидко, а смакує чудово. А ще, ця трава чудово підходить для перекусів протягом для.

Інгредієнти

  • 1 куряче яйце;
  • 0,5 чайної ложки солі (на свій смак);
  • 2 столові ложки майонезу;
  • 50 мілілітрів молока;
  • 3 столові ложки борошна пшеничного;
  • 300 грамів вареної ковбаси;
  • Рослинна олія (для смаження).

Інструкції з приготування

В миску розбиваємо куряче яйце, додаємо сіль та змішуємо вінчиком до однорідності. Додаємо до яєчної маси молоко та майонез, можна додати улюблені спеції. Ще раз гарно перемішуємо. На кінець, додаємо борошно та змішуємо все до однорідної маси без грудочок. Кляр має вийти консистенції густої сметани.

Рецепт приготування ковбаси у клярі на сніданок
Рецепт приготування ковбаси у клярі на сніданок

Варену ковбасу нарізаємо слайсами товщиною приблизно у 0.5 сантиметра. Якщо ковбаса велика у діаметрі її можна розрізати навпіл або на 4 частини, щоб зручніше було занурювати в кляр і перевертати на сковороді. Також, за бажанням, до ковбаси можна додати скибочки сиру. Обвалюємо її в борошні, а потім у клярі.

Рецепт приготування ковбаси у клярі на сніданок
Рецепт приготування ковбаси у клярі на сніданок

Обвалюємо ковбасу в борошні, а потім у клярі. Обсмажуємо її на рослинній олії з обох боків до золотистого кольору. Їжте відразу, гарячою страва смакує краще. Подавайте з улюбленим соусом. Смачного.

Рецепт приготування ковбаси у клярі на сніданок
Рецепт приготування ковбаси у клярі на сніданок

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.