Фотографиня розповіла цікаву деталь про Потапа: “Як кайфово…”. Каменських не ревнує

Олексій Потапенко, він же репер Потап, ще той серцеїд. Навіть статус одруженого чоловіка не заважає дівчатам заглядатися на чоловіка.

Потап – один з колоритних чоловіків нашої естради. Він довго завойовував авторитет, як співак. У дуеті з Настею Каменських він довго зображував такого собі районного хулігана. Проте, тепер репер – справжній шоумен і його терки запалюють вечірки.

Олексій Потапенко – Потап

Музична кар’єра чоловіка досягнула піку, але він не кидає сцену та періодично радує свого слухача своїми новими запальними треками. Зараз Потап націлений на молодіжну аудиторію і тому створює пісні танцювального характеру.

Потап створив трек у стилі музики популярної підліткової мережі “Тік Ток” під яку можна жваво рухатися.

Тим не менш, зараз чоловік здебільшого концентрує свою роботу навколо продюсування нових знаменитостей.

Потап керує власним продюсерським центром MOZGI Entertainment, який представляє гурти MOZGI, Время и Стекло, та співачок Мішель Андраде і INGRET.

Молода Мішель саме завдяки Олексію Потапенко стала популярною серед української молоді. Крім цього, він дав дорогу на сцену Наді Дорофєєвій, яка підкорила знову всю країну піснею “Горит”, а її екс-напарник по дуету Позитив. він же Олексій Завгородній, тепер будує власну кар’єру на телебаченні. Його взяли ведучим до шоу “Орел та Решка”.

Як працюється зіркам та колегам з Потапом?

Зовні цей чоловік здається дуже жорстким продюсером, який вміє і може домовитися про участь у будь-якому проекті та будь-якому шоу. Проте, різких негативних відгуків про роботу з ним не надходило.

Більше того, їх шлюб з Настею Каменських – чим не аргумент надійного партнерства.

Схвально відгукнулася й фотографка, яка організувала Потапу фотосесію.

“Ви навіть не уявляєте, як кайфово працювати з Потапом…Дякую, Олексій”, – написала дівчина

Олексій Потапенко – надзвичайно працьовита людина

Схожі статті