Як зараз виглядає перша дружина Юрія Горбунова і чому вони розійшлися після 20 років життя у шлюбі

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов до шлюбу з Катею Осадчою цілих 20 років був одруженій на іншій жінці. Хто вона та як виглядає?

Свою першу дружину Юрій Горбунов, ще нікому невідомий актор-початківець, зустрів у драмтеатрі в Івано-Франківську. Саме туди він влаштувався на роботу після закінчення театрального. Майбутній шоумен поклав око на танцівницю балету Людмилу, і його не відлякнуло те, що на той момент жінка була заміжня та виховувала дочку.

Навіть 12-річна різниця у віці не на користь Юрія не спинила його, і вже у 1995-му 25-річний Горбунов став офіційним чоловіком для своєї 37-річної обраниці. Коли пара узаконила стосунки, Юрій удочерив падчерку, а Людмила покинула театр та повністю присвятила себе родині.

Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою
Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою

Шлюб проіснував 20 років і розпався у 2015-му. Сам Горбунов не любить піднімати тему особистого життя, тож на питання журналістів з приводу причини розлучення він відмахується тим, що у них були різні погляди на життя. Втім, тоді ж у Юрія зав’язався роман з колегою по знімальному майданчику “Голосу. Діти” Катериною Осадчою.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Стосунків вони не афішували, однак на початку 2017-го телеведучі розписалися, а згодом у них народився син Іван. Зараз у подружжя вже двоє спільних дітей – другий синочок Данило з’явився на світ у серпні 2021-го. Так зірку програми “Світське життя” в мережі охрестили розлучницею, до того ж Катя сама себе викрила, коли публічно вітала коханого з днем народження.

Після розставання з Горбуновим Людмила знайшла відраду в онучці, яку їй подарувала донька Ксенія. Її народження Юрій застав ще у шлюбі.

Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою
Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою та онучкою Поліною

Схожі статті