Дзідзьо втратив справжній скарб: Славія змусила колишнього кусати лікті і показала, як за нею увиваються чоловіки

Колишня дружина Дзідзьо Ярослава показала, як до неї ставляться журналісти, з якими зазвичай у зірок на клеїться. Артист втратив справжній скарб обличчі Славії.

Півроку пройшло з моменту, як стало відомо про фінальну точку у стосунках Дзідзьо та його колишньої дружини Ярослави. Про негаразди у сім’ї говорили ще весною минулого року, тоді ж пара заявила про розпочатий процес розлучення, а вже в серпні обидва стали вільними людьми.

Дзідзьо після розлучення зі Славією знайшов собі нову наречену
Славія змусила колишнього кусати лікті

І хоча подружжю довелося пройти через вельми складний період, немає сумнівів, що Михайло знає про те, наскільки його колишня приваблива жінка. А вона вирішила зайвий раз про це нагадати.

Славія змусила колишнього кусати лікті

Зараз починаюча співачка показує, як змінилося її життя після того, як вона відпустила свого чоловіка. Ярослава — прекрасний приклад того, що не варто боятися втілювати у життя свої мрії і відпускати людей, які не вірять в нас. З артистом вона залишилася у хороших стосунках, але вони більше схожі на перемир’я, аніж дружбу.

На даний момент Славія відпочиває на Кубі, звідки демонструє свої форми та продовжує підтримувати свою популярність в Україні. Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився пост, у якому вона розповіла про журналіста, що зміг написати про її вроду цілу статтю і чим підкорив її серце.

Славія змусила колишнього кусати лікті. Скріншот особистої сторінки співачки

Варто відмітити, що подібні тексти дійсно дуже рідко зустрічаються у мережі, адже чоловік, який його створив, описав у подробицях усі враження від позування артистки.

Немає ніяких сумнівів, що Ярослава залишається бажаною та цікавою чоловічій частині аудиторії, і хтозна, можливо набагато раніше, ніж Дзідзьо зможе налагодити особисте життя.

Схожі статті