Фальоса вліз в особисте життя Лорак і чекає, щоб вона пробачила зрадника Мурата Налчаджиоглу: “Кароліна зможе”

Відома українська співачка Ані Лорак побудувала успішну кар'єру, але в особистому житті їй не щастить. Це прокоментував навіть екс-продюсер і перший чоловік артистки Юрій Фальоса.

Зірка Ані Лорак засяяла ще в дев’яностих, не без допомоги її коханця і продюсера Юрія Фальоси. Пара прожила разом майже 10 років попри велику різницю у віці. Коли Кароліна і Юрій підписали контракт, їй було 14. Згодом робочі стосунки переросли в романтичні.

Саме у цивільному шлюбі з Фальосою Ані стала наймолодшою заслуженою артисткою України, але зрештою робота і зруйнувала кохання – у 2005-му вони розійшлися. Згодом Лорак зустріла турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, за якого вийшла заміж і народила доньку. Як розповідав Юрій, саме прізвище турка вказане у паспорті артистки, хоча подружжя вже не разом.

Юрій Фальоса порахував, скільки грошей вклав у розкрутку Ані Лорак
Юрій Фальоса сподівається, що Ані Лорак пробачить зрадника Мурата Налчаджиоглу

Казковий з боку шлюб насправді виявився не таким вже й щасливим, оскільки стало відомо, шо Мурат зраджував зірковій дружині, поки вона давала концерти. Виконавиця хотіла зберегти сім’ю і намагалася пробачити чоловіка, однак він продовжив свої походеньки. Терпець Ані увірвався, тож на початку 2019-го шлюб офіційно було розірвано.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія

Що цікаво, коли зради Налчаджиоглу перестали бути таємницею, в непросту ситуацію стосунків пари втрутився Юрій Фальоса, який в інтерв’ю виданню “Собеседник” сказав:

“Я сподіваюся, що Кароліна зможе все пробачити чоловікові, тому що у них є спільна дитина. Думаю, що вона сама впорається з усім цим”.

Наразі Ані Лорак офіційно вільна жінка, тоді як Мурат вже готується до весілля з молодою нареченою. Детальніше про це дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті