38-річний Дзідзьо наголосив на забороні не нашої музики: “Мене виховували українськими піснями”

Український співак Дзідзьо - завжди у центрі уваги. Та тепер мережу він розбурхав не своїми епатажними піснями, а достатньо сміливою заявою.

Артист Михайло Хома ніколи не приховував своїх патріотичних настроїв. Він повністю зламав стереотип про те, що українська музика не може бути драйвовою та молодіжною. Його треки ставали головними хітами дискотек. Втім, зараз співакові не до гумору, як і багатьом українцям. Перебуває артист на своїй малій Батьківщині зараз.

38-річний Дзідзьо наголосив на забороні не нашої музики

Нещодавно співак вийшов на зв’язок у ефірі телемарафону на телеканалі “1+1”. Він поділився не тільки власним пережитим досвідом 24 лютого, а й висловив свою думку стосовну українського шоу-бізнесу та культури вцілому. Михайло Хома вважає, що потрібно заборонити російський контент:

“Я думаю, що це нормально. Я думаю, що це нормально поважати свою мову, що це нормально в Україні розмовляти українською мовою. В мене ніколи таких питань і в голові навіть не було. Я виріс на Західній Україні. Я народився тут, мене виховували українськими піснями. Мене бабуся виховала традиціями, веснянками, колядками, щедрівками. Це все треба знати. Ви подивіться, як вони переживають на весь світ, бо їх хтось ображає через їхню мову. Значить це нам треба взяти як на озброєння: українська мова, українська традиція, а те (мається на увазі російське) – заборонити”, – зазначив артист.

Нагадаємо, що нині багато українських артистів відмовилися і навіть прибрали свої треки зі стрімінгових платформ рф. Яскравим прикладом став Макс Барських, Потап і Настя Каменських.

 

 

Схожі статті