36-річна Ольга Цибульська ніжно притулилася до мужнього захисника: знайшла заміну Дзідзьо у лиху годину?

Ольга Цибульська нарешті знову виступає на сцені. Співачка показалася в обіймах міцного чоловіка, який не відпускав її саму у зал. Невже новий кавалер на горизонті?

Всі митці вірили у всі часи вірили, що кохання – найбільш несподівана і непередбачувана річ у житті. Буває там, що людина навіть не знає, що вже у його серце влучила стріла Купідона.

Ольга Цибульська завжди справляла на прихильників враження сильної жінки, яка вміє любити. Вона досі тримає у таємниці свого законного чоловіка та не охоче говорить про роман із Дзізьо. Втім, нещодавно її помітили в обіймах молодого красивого військового.

36-річна Ольга Цибульська ніжно притулилася до мужнього захисника

Виявляється, співачка виступала у Почаєві. Там вона дала концерт захисникам. Один не втримався і навіть вирішив покружляти із знаменитістю. Оля була не проти, адже завжди вона себе проявляла, як народна зірка. Та у самої емоції зашкалювали:

“Ледве стримую сльози під час концертів. В нас найсильніші і найсміливіші люди”, – написала Цибульська.

Що відомо про шлюб Ольги Цибульської?

Знаменитість, хоч і не розкриває особу свого обранця, завжди говорить, що одружилася зі шкільним коханням. Публічності уникає її коханий, а співачці завжди приписують роман із Дзідзьо. Все почалося у період 2017-2020 років, коли у зірок вийшли спільні дуетні роботи. Ольгу навіть вважали причиною розлучення Михайла Хоми з його вже колишньою дружиною Ярославою Притулою. Проте, кожна зі сторін це заперечує.

Нагадаємо також і про те, що у шлюбі в Олі народився син Нестор. Хлопчик порадував маму з татом своєю появою у 2015 році.

Схожі статті