Переможець “Холостячки” Андрій Задворний посварився з ріднею з рф, нагадавши, чия правда: “Має бути соромно”

Колишній обранець Злати Огнєвіч, Андрій Задворний, виявляється має родичів у росії. Проте, сам переможець "Холостячки-2" натякнув, що стосунки з ними розірвано.

Андрій Задворний та Злата Огнєвіч здавалися перспективною парою. Вони прикрасили фінал “Холостячки”, але згодом дуже швидко розбіглися. Багато чого виявилося для цих двох несумісним у сімейному житті. Тим не менш, зараз зірки, хоч і не спілкуються, але обидва працюють на перемогу України.

Якщо співачка займаються благодійними концертами заради знедолених українців, то її колишній тривалий час волонтерив, а згодом почав збирати кошти на автівку для бійців. Позиція Андрія непохитна і він настільки вірить у нашу перемогу, що готовий протистояти навіть родичам. Чоловік показав, як спілкується з людьми, яких колись називав близькими:

“По-людськи, вам має бути страшно, соромно, ви мали би вже прозріти. Хоча б подзвонити або написати. Та ще гірше, що ви все це підтримуєте. Дід не був таким, як ви. Він казав, якщо почнеться війна, ми станемо у кордону і будемо стріляти у повітря. Проте, ви досі мовчите і мовчання говорить про вас”, – пише на своїй сторінці в Інстаграмі Андрій.

Переможець “Холостячки” Андрій Задворний посварився з ріднею з рф

До речі, волонтерство Задворного вже приносило свої плоди нашим захисникам. Він вже зміг придбати бусик на передову. Про це екс-коханий Злати повідомив так:

“Машинка, яку ми купили для ЗСУ вже на місці, готується до виконання бойових завдань! Дякую всім, хто долучився до збору! Окреме ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ моєму другові за потужний внесок грошима і готовніть допомогти з трансфером і пошуком”

Нагадаємо, що Андрій та Злата розбіглися у 2021 році.

Схожі статті