Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару: артистка приховала від фанатів заможного та вродливого “вусача”

Знаменита українська співачка Софія Ротару багато років прожила у шлюбі з одним єдиним чоловіком Анатолієм. Однак преса підозрює, що насправді легенда була заміжня двічі.

Знаменита українська співачка Софія Ротару більше 20 років прожила у шлюбі зі своїм коханим чоловіком Анатолієм Євдокименко. Йому вона завдячує не тільки щасливим сімейним життям, але й успішною кар’єрою та гармонією в домі. Після його смерті зірка довго не могла прийти до тями, а деякі вірили, що вона не повернеться на сцену, не зумівши оговтатися від трагедії. Нагадуємо, що чоловік пережив інсульт, а через декілька років не переніс повторного удару та помер.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Однак її найвірніші фанати впевнені, що Анатолій був не єдиним коханням Софії Михайлівни. Так, пресі вдалося дістати архівні фотографії, на яких вона частіше за все знаходиться у компанії знаменитого українського композитора Володимира Івасюка, що свого часу написав для знаменитості безсмертні хіти.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Кадри вийшли вельми сімейними, і як вважають шанувальники, можуть свідчити про те, що Софія Михайлівна мала з Володимиром не робочий характер стосунків, а любовний. Свого часу пліткували навіть про те, що в них народилася спільна донька, яку артистка ретельно ховає від преси.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Близько 20 років тому ширилися розповіді про те, що дівчинку викрали. Софія Ротару новину спростувала: мовляв, викрали не доньку, а Руслана. Втім інформацію про те, що вона знаходилася у цивільному шлюбі з Володимиром Івасюком співачка так і не заперечила.

Сама легенда естради неодноразово говорила про те, що в неї є багато секретів та таємниць, і цілком імовірно, що вона розповість про них аудиторії, але тільки тоді, коли її кар’єра буде завершена.

Схожі статті