Леся Нікітюк йде на “Холостячку” та обговорює розмір гонорару за зйомки в проєкті: “Зі мною в головній ролі”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк заявила, що мрія багатьох глядачів здійсниться і вона стане Холостячкою. Усі деталі в нашій статті.

Українські глядачі більше всього хотіли бачити саме Лесю Нікітюк головною героїнею романтичного реаліті-шоу “Холостячка” . Ксенія Мішина та Злата Огнєвіч були прекрасними у кадрі і стали тими, хто зробив це шоу в Україні рейтинговим. І тим не менш, аудиторія не припиняє бажати бачити у цій ролі і Лесю Іванівну.

Леся Нікітюк йде на “Холостячку”

Леся Нікітюк довірила народові вибор свого обранця
Леся Нікітюк йде на “Холостячку”

Раніше телеведуча неодноразово говорила про те, що не буде брати участь у цьому шоу. І в той самий час багато жартувала на рахунок даного проєкту. Після початку повномасштабної війни в Україні, звісно, було не до жартів, адже телеведуча втратила роботу, а також так і не побачила деяких проєктів зі своєю участю, для яких знімалася напередодні війни.

Доходи залишають бажати кращого. Ба більше, партнер Лесі Іванівни Сергій Притула, який знімався з нею у розважальній програмі “Хто зверху” більше не повернеться на телебачення.

Судячи з усього, зірка почала розглядати імовірність своєї участі у романтичному шоу, про що повідомила у особистому телеграм каналі.

“Бідні продюсери. Як мені шкода. Як же так, яка я скотина, назвала гонорар – 200 гривень на день. Це божевільні гроші. Проект “Холостячка”, я натякну, якщо ви дослухаєте це довге повідомлення. Проект “Холостячка” зі мною в головній ролі буде. І зовсім скоро”, – сказала Нікітюк.

Цікаво, що Григорій Решетнік вже анонсував пошук нової холостячки, яка стане третьою головною героїнею циклу даного шоу. Серед найбажаніших головних героїні є не тільки Леся Іванівна, але й Даша Астаф’єва, яка на даний момент перебуває у стосунках.

Схожі статті