Шуби вийшли з моди, але мода не вийшла з неї: екс-дружина Потапа Ірина Горова одягла пухнасту шубку-травку

Ірина Горова відома українська продюсерка, яка разом зі своїм екс-чоловіком Олексієм Потапенко створила найвідоміший продюсерський центр "Mozgi group" та зробила популярним не одного артиста.

У минулому Ірина ще й була законною дружиною репера та продюсера Потапа, це вже був не перший чоловік Іри, оскільки вона виходила заміж за Олексія вже маючи доньку Наташу. Але Потап прийняв дівчинку як рідну і протягом всього шлюбу він товаришував з дочкою своєї обраниці. Також у шлюбі Горова народила чоловікові сина Андрія, який зараз вже досить дорослий.

Ірина Горова

Згодом шлюб розпався, але гарні стосунки та спільний бізнес залишились. Це насправді величезна рідкість зберегти настільки гарні стосунки не лише заради дітей та бізнесу, а просто ому що вони дійсно поважають один одного та можуть поводитися адекватно і не робити зі свого розставання драму чи привід для хайпу.

Оскільки Ірина людина публічна, їй варто слідкувати за трендами та виходити у люди в тому вбранні, яке зможе вразити всіх. Та всі ми маємо розуміти, що зірки – це звичайні люди, які просто люблять якісь речі й хочуть їх носити не зважаючи на те, що модно, а що. А також не звертати увагу на думку інших.

Так, днями у мережі з’явилось фото Горової у вже не трендовій шубці-травці чорного кольору. Такий фасон шуби вже не є модним, проте що ж робити, якщо вона є у гардеробі і є бажання її одягнути. Певно, так подумала й Ірина та попри всі модні тренди одягнула те, в чому їй дійсно комфортно та тепло.

Ірина Горова у не модній шубі

І насправді ж кожній жінці варто запам’ятати, що не одяг прикрашає жінку, а навпаки, жінка собою прикрашає ті речі, які вона носить. Достатньо лише бути впевненою в собі та в першу чергу собі ж і подобатись. А люди сприймають нас так, як ми себе подаємо.

Схожі статті