Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає 44-річна Ані Лорак, яка давно не живе в Україні

Відомо, що співачка Ані Лорак зараз виглядає зовсім по-іншому. Зміни в образі, прагнення бути молодшою кардинально відрізняють її від тієї, що була раніше. Про неї й буде йти мова в цьому матеріалі.

Співачка Ані Лорак звикла з’являтися на публіці в хорошому зовнішньому вигляді. Якщо подивитися на архівні фото зірки, то бачимо, що вона активно продовжує бути постійно молодою та мати свіжий вигляд.

Зазначимо, що й без втручань теж не обійшлося. Більшість змін пов’язані саме з косметологічними втручаннями. Підколоті губи, корекція носа та щік, збільшення грудей – відразу кидають в очі.

Також похід до косметолога, якісні процедури, здорове харчування та спорт теж сприяють такому вигляду артистки у свої 44 роки.

Ані Лорак до та після популярності

Зазначимо, що Ані Лорак ніколи не обговорює свої пластичні операції. Вона завжди ігнорує подібні питання про збереження своєї молодості та підтримання постійної краси. Проте зірка із задоволенням ділиться своїми тренуваннями, комплексами вправ та щоденним раціоном.

Нагадаємо, що до своєї популярності майбутня співачка мала тендітну статуру, маленькі груди та була завжди невисокого зросту.

Щоб мати таку омріяну популярність пройшла довгий шлях до успіху. Кароліна народилася 27 вересня 1987 року в місті Кіцмань, Чернівецької області. Представляла Україну на щорічному пісенному конкурсі “Євробачення-2008”, де посіла 2-е місце. Далі її кар’єра стрімко набирала обертів.

Зараз живе й працює в росії. Продовжує мовчати про повномасштабну війну в Україні, тому її вважають зрадницею всієї країни.

Схожі статті