Аудієнція із королівською родиною: Юлія Саніна зустрілась в Ліверпулі із Чарльзом ІІІ — про що вони говорили?

Існує думка про те, мистецтво відкриває безліч можливостей. На ділі, цей дійсно так. Чимало музикантів, акторів та інших діячів були удостоїні відвідувати особливі заходи та спілкуватися з визначними людьми.

“Євробачення” – це надзвичайно елітний пісенний конкурс. Лише найкращі із найкращих мають змогу представити свою країну та позмагатися за першість. Майже щороку Україна демонструвала чудові результати і неодноразово здобувала перемогу. Минулого року саме наша країна перемогла на “Євробаченні”. За правилами, цьогорічний конкурс мав проходити в Україні. Втім, через війну це просто небезпечно робити. Саме тому “Євробачення 2023” відбудеться в Ліверпулі, куди з’їдуться люди з усього світу.

Чимало українських виконавців запросили виступити на конкурсі. Серед них є фронтвумен музичного гурту “Hardkiss” Юлія Саніна. Наразі дівчина вже в Ліверпулі і даремно час не витрачає.

Аудієнція із Королем

За лічені тижні розпочнеться конкурс “Євробаччення”. Він складатиметься із трьох прямих ефірів: перший півфінал 9 травня, другий півфінал 11 травня та гранд-фінал 13 травня. Вчора ввечері відбулось офіційне відкриття сцени на M&S Bank Arena. Серед багатьох гостей та глядачів була присутня співачка Юлія Саніна.

На своїй сторінці в Instagram вона просто шокувала своїх підписників спільним фото із королем Чарльзом ІІІ та королевою Консорт Камілою. Зустрілись вони на відкритті сцени. В описі під публікацією Юлія Саніна розповіла, що їй вдалося ґрунтовно поспілкуватись із королем Британії. Основною темою розмови стала Україна. Від усіх українців вона подякувала Чарльзу ІІІ за підтримку та допомогу у війні. Крім того, співачка розповіла про всіх талановитих людей, які допомагають у підготовці виступів та виступатимуть на сцені “Євробачення”.

В коментарях під дописом підписники були в захваті від такої зустрічі. Чимало українських зірок привітали Юлію Саніну із таким досягненням. Серед них була Джамала, Володимир Остапчук, Андрій Бідняков та багато інших.

Схожі статті