Материнський інстинкт не полишає: Наталія Могилевська показала чарівних малюків, які зробили її ранок

Відома українська співачка Наталія Могилевська вже багато років не приховує того, хоче стати матірʼю. Втім, материнські інстинкти працюють дивовижним чином.

Вперше про своє бажання стати матір’ю Наталія Могилевська заговорила, коли була у стосунках з бізнесменом Єгором Долініним. Тоді артистка взяла під своє крило трьох дівчат від попереднього шлюбу чоловіка, полюбила їх всім серцем та душею і прийняла як рідних дочок. У пресі з’являлася інформація, що молодшій Наталія наче мама навіть цілувала ніжки перед сном.

Ці стосунки тривали 5 років. І співачка неодноразово говорила журналістам, що хоче подарувати своєму обранцю малюка. Однак не судилося.

Наталія Могилевська показала чарівних малюків

Могилевська показала фото з нацгвардійцем
Наталія Могилевська показала чарівних малюків

З тих пір артистка неохоче говорила з пресою ні про своє материнство, ні про свої наступні романи. Може на це вплинуло почуття поразки, а може мрії, що не збулися. І лише після початку повномасштабної війни в Україні Наталія знову зустріла чоловіка, який змусив її повірити, що вона зможе реалізувати своє бажання, і стати дружиною та мамою. Про це вона говорила не одноразово. Однак на цей раз усвідомлює, що їй доведеться добряче попрацювати над питанням, чого не приховує від своїх шанувальників.

Поки що новин від співачки про вагітність не надходить, але натомість вона нещодавно потішила своїх фанатів кадрами з пухнастими малюками. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала крихітних кошенят, які почали йти їй назустріч. Звісно, таке відео не здатне залишити людей байдужими.

Наталія Могилевська показала чарівних малюків

Нагадуємо, що на даний момент Наталія не розкриває особистість свого бойфренда. Однак співачка розповіла, що він набагато старший за неї і багато років проживав за кордоном. Після 24 лютого він активно її підтримував, супроводжував її на концерти для військових і бував з нею у тих місцях, куди не наважувалися їхати навіть члени її команди.

Пара поки що не поспішає з розвитком стосунків, тим паче, що на даний момент їм є чим займатися. Втім, Наталя Могилевська не приховує, що має реальні надії на дані взаємини і ставиться до них вельми серйозно.

Схожі статті