Джунглі з квітів та килими повсюди: Джамала показала свою розкішну квартиру в Києві, яку їй подарував Кличко

Після знакової перемоги на "Євробаченні" у 2016 році, міський голова Віталій Кличко вручив співачці орден на квартиру в столиці. Апартаменти розташовані в Солом'янському районі Києва.

Така подія не могла залишити байдужих українську владу, а тому співачка Джамала тепер власниця квартири в Києві. Для неї це стало сюрпризом і дуже необхідним подарунком, адже всім відомо, що артистка родом з Криму, куди повернутися наразі не зможе через його окупацію.

Прекрасна новобудова з площею понад 100 квадратних метрів по-справжньому вражає й жінка після її отримання почала займатися ремонтними роботами. За словами співачки, спочатку її очікували лише білі стіни, без меблів та навіть дрібних деталей інтер’єру.

Джамала з чоловіком Сеїтом-Бекіром змогла побудувати прекрасний родинний затишок, аби їхні діти перебували в комфортних умовах та гармонії. В мережі з’явилися світлини кімнат зіркової квартири. Бачимо, що більшість досить світлі, просторі, оснащені традиційними килимами з орнаментами, а прекрасним доповненням постали великі квіти, з білими вазонами під стиль всього інтер’єру.

Джамала показала свою розкішну квартиру в Києві

Можна зробити висновки, що вазони – велика любов артистки, адже вони додають якоїсь живучості, природної краси навіть в самому будинку. Доповнюють дизайн наявних хоромів оригінальні люстри, картини, а також спеціальна кімната, де артистка відводить час для робити, аби ніхто з членів родини її не відривав.

Джамала показала свою розкішну квартиру в Києві

Ремонт вдався на славу і тепер бачимо скрізь білий та світлий дизайн, з мінімалістичним оформленням. Малюки зірки живуть в кімнаті, де наявні стильні м’які подушки, багато іграшок та правильне ліжко, з ортопедичним матрацом для здоров’я їхньої спини.

Джамала показала свою розкішну квартиру в Києві

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.