Капці, ночнушка і екзотичний красень поруч: 56-річна Ольга Сумська проміняла Віталія Борисюка на молодого

Заслужена артистка України Ольга Сумська показала світлину з цікавим молодиком, з екзотичною зовнішністю – Арамом Арзуманяном на сцені театру, де обоє здивували своїми образами.

Гра на сцені, в кіно та знімання в різних проєктах повертають акторку до нормального життя. Вона з 1996 року – вірна дружина Віталія Борисюка, який теж реалізувався у творчій діяльності. Але її душевний біль, який не дає спокою та привертає увагу українців – старша донька Тоня Паперна, яка продовжує жити в росії з чоловіком та дітьми й мовчати про війну на рідній землі.

Нещодавно зіркове подружжя відсвяткувало свою річницю шлюбу. Як розповіла Сумська, вони з чоловіком Віталієм вже 27 років разом. В народі говорять, що це “весілля червоного дерева”. Пара, яка так довго прожила разом постає прикладом для багатьох родин, які розривають шлюби на тлі війни, стресу та спільних проблем.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська показалася на сцені з Арамом Арзуманяном

Так, на власній сторінці в Instagram жінка показала цікаву світлину, з актором та колегою по сцені – Арамом Арзуманяном й дещо здивували публіку. Артистка постала в довгій ночнушці, домашніх капцях, зате зі стильними прозорими окулярами. Сам чоловік був лише в самісіньких шортах та кепці на голові. В обіймах повідомили, що 27 травня глядачам варто очікувати на виставу “Брешемо чисту правду”.

56-річна Ольга Сумська проміняла Віталія Борисюка на молодого

З таких світлин зазвичай можна будувати теорії про початок нових романтичних взаємин, але Ольга Сумська вірна своєму коханому Віталію Борисюку й усіляко демонструє, що з чоловіками по сцені її пов’язують виключно робочі моменти.

Схожі статті