Балерина Катерина Кухар у дорогій чорній сукні до підлоги підкорила Каннський фестиваль – витончена леді

Відома прима-балерина України Катерина Кухар відзначилася на грандіозній події Каннського фестивалю-2023, адже мала честь взяти участь у його закритті.

Повномасштабна війна змусила зірку танцю разом з дітьми перебратися до безпечного місця й шукати прихисток на чужині. Довго Катерина Кухар не з’являлася в публічному просторі, однак згодом стало відомо, що мешкає на території Південної Америки.

Так, на власній сторінці в соціальній мережі Instagram знаменитість опублікувала розкішну світлину, де позувала на спалах камери в неймовірній, довгій, розкішній, чорній сукні, яка надала жінці статусу немов зірки з Голлівуду, оскільки й сама подія вимагала яскравого представлення своєї персони.

Катерина Кухар через війну планує відмовитися від балету
Катерина Кухар у дорогій чорній сукні до підлоги підкорила Каннський фестиваль

Виявилося, що балерина минулого тижня взяла участь в закритті 76-го Каннського фестивалю й зізналася, що довго вагалася перед тим, як погодитися на пропозицію, але згодом зрозуміла – це чудова можливість нагадати світові про нашу культуру та український балет. Розповіла, що почалися перемовини щодо початку європейського туру “Лісової пісні”, адже є багато французьких багатіїв українського походження, які прагнуть допомогти популяризувати українську культуру.

“Минулого тижня мене запросили на закриття 76-го Каннського фестивалю. Я вагалася, але зрозуміла, що моя присутність там, ще одна можливість нагадати світові про нашу культуру та український балет”, – зазначила Катерина.

Також не оминула і свій розкішний образ, оскільки зізналася, що під час заходу отримала безліч компліментів у свою адресу й пишається, що фурор викликала сукня саме від українського бренду GUDU, адже переконана наші дизайнери – найкращі зі справжнім знаком якості.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.