Зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару показала себе в дитинстві – стрижка боб-каре та джинсова куртка

Зірка "Жіночого Кварталу", а також відома українська акторка Ірина Сопонару показала власні світлини з дитинства й вразила модним виглядом в досить юні роки.

Провідна роль Ірини в культовому сіткомі “Одного разу під Полтавою” подарувала знаменитості любов та прихильність українських телеглядачів. Образ сільської дівчини Яринки та її чоловіка Юрчика – уособлення справжньої сільської пари, яка, попри буденність, знаходить час для одне одного.

Актори настільки вжилися в роль, що в глядачів та прихильників серіальної пари закралася думка про імовірний роман Ткача та Сопонару в реальному житті. Однак Юрій в період знімань, вже мав дружину Вікторію, яка народила чоловікові поки єдину донечку Лізу.

Ірина Сопонару розповіла, коли планує святкувати весілля
Ірина Сопонару показала себе в дитинстві

Нещодавно й сама Ірина ощасливила фанів новиною про одруження з британцем Рісом, адже давно натякала коханому, що прагне стати його дружиною. Знаменитість похизувалася розкішною обручкою з чималим дорогоцінним камінням та адресованим їй листом, де було зазначено англійською мовою: “Ти вийдеш за мене заміж?”.

Ірина Сопонару показала себе в дитинстві

У своєму Instagram актриса поділилася архівною світлиною своїх юних років, де чудово видніється, який вигляд мала зірка до популярності. Гумористка зі світлим натуральним блондом, стрижкою подібною до боб-каре та джинсовій куртці постала в кадрі з подружкою шкільного часу.

Ірина Сопонару показала себе в дитинстві

Лише яскрава осяйна посмішка дала зрозуміти підписникам, що це точно силует Ірини, адже помітно, що за роки становлення кар’єри, дівчина удосконалювала свою зовнішність в кращий бік, тому від тієї сором’язливої дитини не залишилося й сліду.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.