Еліна Іващенко переплюнула Таюне і закохала в себе молодого і красивого капітана: разом вже 4 роки

Еліна Іващенко відома й дуже талановита співачка, яка у свій час була зіркою "Х-фактору", а також улюблинецею повелителя вовчиць Олега Винника, з яким співала у дуеті.

Олег Винник мало з ким співпрацює і тримається в шоу-бізнесі досить незалежно і можна сказати, осторонь від усіх інших артистів. Але як і в будь-якого досвідченого артиста, у нього в свій час також  з’явилася підопічна, яку з часом почали називати його “фавориткою” і навіть приписували їм обом романтичні стосунки. Мова йде про переможницю вокального проєкту “Голос. Діти” Еліну Іващенко, яке завдяки співпраці з Олегом досягла певного успіху.

Олег Винник та Еліна Іващенко
Олег Винник та Еліна Іващенко

Звісно, що Винник доклав зусиль до популяризації Іващенко в українському шоу-бізнесі, але дивно буде стверджувати, що вона б не стала зіркою й без покровительства Олега. Натомість дівчині дійсно дуже пощастило з наставником, адже він має високе положення у суспільстві.

Відомо, що нині дівчина співає на круїзному лайнері та має вже зовсім інше життя. І здається, саме там Еліна знайшла своє покликання і свою долю. Іващенко досить талановита, щоб співати на великій сцені, але згідно обставин дівчина вирішила, що бути артисткою круїзного лайнера зараз є більш розумним рішенням та можливістю займатися улюбленою справою.

Та, Еліні моря й океани принесло ще й нове кохання. Кадрами зі своїм бойфрендом дівчина оприлюднила у своєму блозі і інстаграм. І судячи з усього він працівник корабля, можливо помічник капітана, але це лише припущення.

Іващенко з нареченим

Тож, з історії Еліни можна зрозуміти, що разом вони зустрічаються 4 роки, адже саме цю цифру вона написала на фотографії зі своїм красивим обранцем. І поки вони часто знаходяться разом, то їхньому щастю нічого не заважає.

Схожі статті