“Народився 7 травня”: колишня Пономарьова Мозгова повідомила про поповнення в родині та показала малюка

Відома українська продюсерка Олена Мозгова розповіла про те, яке щастя сталося в її родині. У сім'ї з'явився новий член, якого і показала зірка,

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова має великий досвід виховання. Зірка є матір’ю трьох прекрасних дівчат. Найстарша Зоя вже давно доросла жінка, власне як і її дочка Женя від Олександра Пономарьова. Маленька красуня Соломія народилася не так давно від Девіда Аксельрода. Саме заради неї пара, яка не надто вірила в шлюб, розписалася.

Олена Мозгова показала нового члена їхньої сім’ї

Олена Мозгова
Олена Мозгова показала нового члена їхньої сім’ї

Зараз дитина у цій сім’ї є найбільшою цінністю. Хоча маленькій Солі навіть вдалося врятувати свою маму. Так, продюсерка розповідала, що коли лікувалася від бореліозу, їй було настільки погано, що в голову приходили доволі нехороші думки. Зірка мріяла закінчити своє життя, і лише спогад про спадкоємицю дав їй сили боротися та жити далі.

Олена Миколаївна дала можливість і своїй дочці подбати про когось. Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook нове фото, на якому постав собака. Продюсерка повідомила, що у них в родині з’явився новий член.

“Народився 7 травня. Від Солі не відходить, дуже грайливий і компанійський, ходить на лоток, не линяє, тому що у нього не шерсть, а волосся, що не викликає алергії. Коротше кажучи, це ведмежатко – суцільне щастя”, – написала вона.

Олена Мозгова показала нового члена їхньої сім’ї

До речі, малюк має породу мальтіпу, а ім’я отримав — Джинік. Судячи з усього, його появі рада не тільки маленька Соломія, але й Олена Мозгова, яка змогла виразити любов малюку навіть через публікацію.

Нагадуємо, що Олена Мозгова є колишньою дружиною Олександра Пономарьова. Пара прожила разом довго і у цивільному в офіційному шлюбі не перебувала. За версією продюсерки, вона пішла від чоловіка через свої почуття до іншого, але на фізичну зраду не наважилася. Натомість як Олександр запевняє, що колишні йому зраджувала. Зараз зірки знаходяться у стані серйозного конфлікту.

Після інтерв’ю, яке дав Олександр Пономарьов Олена Мозгова повністю розірвала з ним зв’язки, а також публічно попросила його забути її назавжди.

Схожі статті